Lækre nye brødblandinger fra Finax

Nye nemme økologiske Finax-blandinger

Vi danskere elsker at bage, og især når vi holder fødselsdag, har gæster, eller gerne vil nyde tiden sammen med børnene, kommer røremaskinen frem. For bageglæde smitter og giver mere overskud til alle, og derfor vil Finax gerne gøre det nemmere for travle familier at få mere økologisk bageglæde ind i køkkenet.

Nyhederne Økologiske Grødboller og Økologiske Fødselsdagsboller er økologiske bageblandinger, som er nemme at gå til for alle, og som giver familien en miljøvenlig og prisvenlig genvej til friskbagte boller. Fordi blandingerne er 100% økologiske, kan du være sikker på, at de ikke indeholder stråforkortere, unødvendig e-numre eller har belastet naturen unødigt.

Værner om naturen

Økologien er nemlig et godt sted at starte, når du vil gøre en forskel for naturen, dig selv og din familie, og sende nye generationer i køkkenet med gode økologiske bageoplevelser. Og når du vælger de nye bageblandinger, som hver giver en pladefuld boller, kan du også være med til at bekæmpe madspild.

Hos Finax holder man fast i ansvaret overfor naturen, fra høst til formaling og blanding af mel, og der er passionerede landmænd, møllere og bagermestre bag alle produkter. Tradition og fornyelse går hånd i hånd med de gode råvarer, for Finax værner om de traditionelle afgrøder og det gode håndværk, men arbejder altid for at tilgodese moderne familiers liv – med baggrund i professionel ekspertise.

Prøv de to økologiske nyheder fra Finax:

Finax Økologiske Fødselsdagsboller

Finax Økologiske Fødselsdagsboller

Finax Økologiske Fødselsdagsboller

Ingen fødselsdag uden en friskbagt, duftende bolle.
Økologiske Fødselsdagsboller er en dansk produceret og økologisk hvedebolleblanding (bløddej), der giver dig den allerbedste kvalitet, så smagen er i top, når flagene står på bordet og gæsterne sidder klar.

Blandingen kommer med medfølgende tørgær på toppen af pakken, så det hele er klar til brug. Tilsæt kun vand og følg instruktionerne. Giver 18 boller. Dejen kan også bruges til en skøn og saftig brunsviger til kagebordet.

Læs mere om bollerne

Finax Økologiske Grødboller

Finax Økologiske Grødboller

Finax Økologiske Grødboller

Grød har fået et vejfortjent comeback, og vi har fået øjnene op for grødens muligheder – for grød mætter, er sundt og meget alsidigt.
Økologiske Grødboller er en dansk produceret og økologisk løsning i to dele: Først blandes den instant grød, som giver bollerne deres unikke saftighed og fantastiske smag, og dernæst tilsættes grøden, vand og gær til melblandingen. Giver 10-12 boller, som er perfekte til madpakken, morgenmaden eller som tilbehør til en grov salat.

Læs mere om grødbollerne

Du finder blandingerne på hylden i Bilka.

Print Friendly, PDF & Email

, ,

Ingen kommentarer

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.