Finax ølandsbrød

Nyt dansk ølandsbrød fra Finax

Når solen skinner på smukke sommerdage, er der ikke noget bedre end at pakke madkurven og tage ud i det blå. Og med serien af 100% danske brødblandinger fra Finax bliver det ikke nemmere at få friskbagte kvalitetsbrød og boller i sommerhuset eller på ferien.

Ølandsbrød fra Finax

Ølandsbrød fra Finax

Lige nu udvider Finax med det nordiske, sødmefyldte Ølandsbrød, og redesigner samtidig serien til kvalitetsbevidste og bageglade forbrugere.

Gennemtestet dansk kvalitet

Som gammel landbrugsnation har vi i Danmark tradition for høj kvalitet og stor ekspertise, når det gælder korn og mel. Derfor er Finax 100% dansk, og alle landmænd, som leverer korn til Finax, dyrker deres marker uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler, og viser naturen den omsorg og ansvarlighed, som både den og du har krav på.

Ny rustik blanding til brød og boller

Ølandshvede er en gammel nordisk kornsort med karakteristisk smag. Melet giver det færdigbagte brød en mørk farve og en let sødmefyldt smag, som i de senere år har gjort meltypen til en stor stjerne i hverdagsbagningen.
Nyheden Ølandsbrød er 100% dansk og nem at håndtere for alle, der elsker ølandshvedens rustikke smag i hverdagsbagningen, og blandingen kan bruges enten til 2 hele brød eller 18 saftige boller.

Bageserie til ethvert køkken

Serien af Finax danske brødblandinger er blevet redesignet, så det bliver endnu nemmere at vælge favoritterne, der alle kommer med medfølgende tørgær, så du kan bage frisk brød, uanset om du er hjemme, i ferielejlighed eller i kolonihaven.

Serien omfatter Boller, Grovboller, Kernerugbrød og Grovkernerugbrød og Ølandsbrød – alle med 100% dansk mel.

Du finder brødblandingen på hylden i alle Bilkas hypermarkeder.

Print Friendly, PDF & Email

,

Ingen kommentarer

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.