Nordic Gylden Bryg

Prøv Carlsberg Nordic Gylden Bryg

Carlsberg præsenterer en alkoholfri pilsnerøl, og du kan smage den i din lokale Bilka.

Carlsberg Nordic Gylden Bryg er en klar alkoholfri pilsnerøl. I følge Carlsberg har øllen en smuk krystalklar og gylden farve med en perlende skum. Smagen er særdeles fint balanceret og byder, trods fraværet af alkohol, på en god fornemmelse af fylde og smag, der med lethed slukker tørsten som en almindelig pilsner. Duften er mild og delikat med friske noter af aromahumlens blomstrede duft. Perfekt til dig der elsker pilsnerens friskhed, men ikke kan nyde alkohol.

Når du selv kan vælge

For Carlsberg er det vigtigt, at du selv kan vælge – for eksempel vælge om din øl skal være alkoholfri. Og hvis du vælger en alkoholfri øl med masser af smag, så er valget Carlsberg Nordic.

Øllen indeholder 0,5% alkohol. Det svarer til at drikke hele ni Carlsberg Nordic, før du har indtaget, hvad der svarer til én almindelig Carlsberg Pilsner på 4,6%.

Grunden til, at der overhovedet 0,5% alkohol i en alkoholfri øl, er at Carlsberg Nordic gennemgår en gæringsproces, der naturligt og uundgåeligt danner alkohol, men som er meget vigtig for den gode smag af øl. Hvis man udelader gæringen, mister man den autentiske smag af øl.

Derudover er det vigtigt, at understrege at Carlsberg Nordic naturligvis følger dansk lovgivning, der har sat retningslinjen for at alle øl op til 0,5% alkohol må kaldes ”Alkoholfri”.

To slags

Carlsberg Nordic porteføljen består af to varianter – en Gylden Bryg og en Hvede. Carlsberg Nordic Gylden Bryg er en forfriskende pilsnerøl med gyldent skær og en blomstrende duft, som giver øllen karakter.
Carlsberg Nordic Hvede er en ufiltreret hvedeøl med en blød læskende fylde, og duften er rig på frugtige og krydrede noter af banan, citrus og nelliker. Begge øl bør nydes dejligt afkølet for den bedste oplevelse.

Læs mere om Carlsbergs nye øl

Smag den

For tiden turnerer Carlsberg Nordic-vognen rundt til Bilka Hypermarkederne, hvor du kan vinde fede præmier.
Carlsberg Nordic vognen vil løbende i løbet af dagen afholde konkurrencer i takt med smagsprøveuddelingen. Du kan blive den heldige vinder af Carlsberg Nordic sports T-shirt.

Se hvornår Carlsberg Nordic er forbi din lokale Bilka.

Print Friendly, PDF & Email

Ingen kommentarer

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.