Rigtige mænd kogebogen

Rigtige mænd laver også mad

DR’s Rigtige mænd, der gik til kamp mod dunk og deller, gik også i køkkenet, og det er der kommet en rigtig lækker kogebog ud af. Prøv nogle af opskrifterne.

Fulgte du de Rigtige mænds rejse fra slatne fyre til trimmede mænd på DR1? Det er anden gang, DR har fundet en håndfuld mænd, som fornægtede grønsager og mente, at bacon og piskefløde lå i den øverste del af madpyramiden. Sammen med træneren, Jacob Søndergaard, fik de ændret deres indstilling til mad og motion og blev faktisk ret glade for begge dele – altså den sunde af slagsen.

Det er der nu kommet en kogebog ud af. Rigtige mænd – Det nye hold er historien om den forvandling, som Krabbe, Thomas, Julle, Rasmus og Flemming var igennem, fortalt gennem opskrifter og små citater.

Sjove citater

Kogebogen byder udover opskrifter på dyr og frugter fra havet også på habile opskrifter på morgenmad, som kan holde dig mæt længe, gode bøffer til at sætte tænderne i en fredag aften, pip og gryderetter, pizza med bacon, lidt til den søde tand, brød og meget mere.

Har du fulgt med på DR, vil du helt sikkert synes, at kogebogen og de fem mænds citater er sjov. Og er du samtidig til god og lækker mad, vil du elske bogen. Den er nemlig fyldt med lækker og sund mad med flotte billeder og overskuelige opskrifter.

Som de selv siger om kogebogen:

– Jeg synes, at alle kvinder skille købe denne kogebog til deres mænd, så de kan begynde at interessere sig for at lave mad. Så får kvinderne en mand med mere overskud, og kvinderne er ikke så sure og vrøvlede, hvis man går i gang i køkkenet af egen fri vilje”.

Prøv selv

Bilka Tasting har fået lov til at bringe nogle af opskrifterne fra bogen. Det var svært at vælge de lækreste ud fra bogens 174 sider, for der er virkelig meget lækkert at vælge imellem.

Men valget endte med disse fem, som du kan prøve derhjemme:

Følg også de Rigtige mænd på Facebook

Print Friendly, PDF & Email

,

Ingen kommentarer

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.