Nyeste tips

Mød Bilkas kødfri familie

Følg Bilkas kødfri familie hen over de kommende måneder, når de fortæller, hvordan de lever...

Læs mere

Se ugens madplan fra Karolines Køkken

Du ka’ få masser af inspiration til din madplanlægning hver uge. Sammen med Karolines Køkken...

Læs mere

Bestil din nytårsmenu i Bilka – til både børn og voksne

Igen i år kan du bestille din nytårsmenu fra Bistroen* i dit lokale hypermarked. Voksenmenu...

Læs mere

Bilka kårer de dygtigste elever

Bilkas elever løb med flere præmier, da der blev dystet indenfor bager-, slagter- og delikatessefaget,...

Læs mere

Vind et års forbrug af Kettle Chips

Konkurrencen er slut! Bilka Tasting sætter et års forbrug af Kettle Chips på højkant! Et...

Læs mere

Find alt til Halloween i Bilka

Gør klar til at holde Halloween-fest eller modtage de uhyggeligt udklædte Trick-or-treatere, når de ringer...

Læs mere

Følg Bilka Tasting

Få en mail med nye opskrifter, inspiration til din madlavning og nyt om produkter på...

Læs mere

Der er fuld fart på fuldkornsbølgen

Antallet af fuldkornslogomærkede produkter er rekordhøjt. En ny opgørelse fra analyseinstituttet Nielsen viser, at salget...

Læs mere

Pynt din lagkage

Der er bare noget over lagkager, som gør, at de passer perfekt til fødselsdage og...

Læs mere

Lav flotte kager med glaze og Isomalt

Er der en bagedyst-deltager gemt et sted inde i dig og drømmer du om at...

Læs mere

God mad let at lave

God mad let at lave er kogebogen, som jeg ville ønske, at nogen havde givet...

Læs mere

Pimp din muffin

Når Bilka holder fødselsdag, inviterer alle hypermarkedernes bagere dig til eventen Pimp din muffin. Se...

Læs mere

Trøfler med marcipan og krymmel

Der er ikke noget som en trøffel, og de bliver bestemt ikke dårligere af at...

Læs mere

Madpakke-tapas: Tips til madpakken

I Bilkas fødselsdag kan du hente masser af inspiration og tips til madpakkerne, når Tulip...

Læs mere

Nye nemme økologiske Finax-blandinger

Vi danskere elsker at bage, og især når vi holder fødselsdag, har gæster, eller gerne...

Læs mere

Nyt dansk ølandsbrød fra Finax

Når solen skinner på smukke sommerdage, er der ikke noget bedre end at pakke madkurven...

Læs mere

De Store Klassikere fra Amo

Amo laver bare nogle særligt gode bagebøger, og den 6. i rækken, De Store Klassikere,...

Læs mere

Rigtige mænd laver også mad

DR’s Rigtige mænd, der gik til kamp mod dunk og deller, gik også i køkkenet,...

Læs mere

Bilkas Friskhedsgaranti

I Bilka har vi friskhedsgaranti. Det betyder i al sin enkelthed, at du ka’ få...

Læs mere

Bilka klarer pinsefrokosten for dig

Nu kan du roligt invitere gæster i pinsen. Bilkas Deli klarer pinsefrokosten for dig. Du...

Læs mere

Danskerne spiser stadig mad i pakker

Kantineordninger har indtaget de danske arbejdspladser og uddannelser i stor stil, men den medbragte madpakke...

Læs mere

Giv din mor en kærlighedserklæring med mad

Søndag den 14. maj er det Mors Dag, så hvad med at overraske din mor...

Læs mere

Sous Vide – sådan gør du

Sous vide betyder „under vakuum”. Det betyder, at mad varmes i vandbad i en vakuumpose...

Læs mere

Sous Vide – når du vil have kød, der smelter på tungen

Sous Vide-tilberedning er de seneste år blevet en utroligt populær måde at tilberede kød på....

Læs mere

Du ka’ gøre en god bøf bedre

Der er intet som en god bøf. Og derfor er der næsten heller intet så...

Læs mere

Hele stege på grillen

Der var engang, hvor det der med at grille var en sommerting og næsten uden...

Læs mere

Beef & Ribs i Bilkas Bistro

Nyd en lækker bøf efter dine indkøb, når Bilkas Bistro holder Beef & Ribs-dage i...

Læs mere

Grillmarked, lækkert grønt og midt-på-ugen-vin – læs ugens anbefalinger

Vi har spurgt Bilkas slagter, vinmand og grøntmand, hvad de kan anbefale i denne uge....

Læs mere

Bilka gør det let at købe ind til et lækkert ostebord

Vi danskere spiser mere og mere ost, men er ikke de bedste til at udfordre...

Læs mere

Bilkas bagere på inspirationstur

Bilkas bagere tager jævnligt på inspirationskursus for at udvikle deres håndværk og blive ved med...

Læs mere

Stem på det bedste nøglehulsprodukt

Bilka har indstillet nogle af sine Nøglehulsprodukter til konkurrencen Årets Nøglehulsprodukt i forskellige kategorier. Hvilke...

Læs mere

Sådan laver du let lækker tapas

Server gode italienske specialiteter, som bresaola, parmaskinke og oliven i små skåle. Det hele kan...

Læs mere

Tip: Gør din burger ekstra lækker

Vend eventuelt det hakkede oksekød med en skefuld grov sennep og engelsk sauce, inden du...

Læs mere

Lækkert tilbehør til dine hotdogs

Lav noget lækkert og sundt tilbehør til dine hotdogs. Snit spidskål og gulerødder fint på...

Læs mere

Tip: Kylling med lækker panering

Paner stykker af kyllingefilet i rasp og steg dem sprøde. Tilføj eventuelt knuste solsikkekerner og...

Læs mere

Tip til din striploin steak

Kom et par fed hvidløg og nogle friske kviste af timian ned i panden, når...

Læs mere

International pandekagedag

I dag er det international pandekagedag. Og det er ikke sådan en nymodens tradition, som...

Læs mere

Pep dine popcorn op

Er du blevet træt af den samme smag på popcornene, så få inspiration til hvordan...

Læs mere

Ice cream cookies

Ice cream cookies er et festligt og lækkert alternativ til isvafler. Bag en omgang sprøde...

Læs mere

Mørhedsgaranti – hvad betyder det?

Aflever kødet og få pengene tilbage, hvis det ikke er mørt. Det er kort fortalt...

Læs mere

Blume og Landin til de unge: Spis jeres havregryn

Ifølge nye tal fra YouGov spiser kun 17 procent af unge danskere havregryn dagligt. I...

Læs mere

Prøv princip! krogmodnede hakkebøffer i Bilkas Bistro

Det er lige som om, at en indkøbstur kan gøre én ekstra sulten, og selvom...

Læs mere

Sådan får du sprøde svær på flæskestegen

Når man serverer et stykke flæskesteg, er det altid supervigtigt, at sværene sidder lige i...

Læs mere

Alt bliver bare bedre med bacon

Den norske kogebogsforfatter Christopher Sjuve er også kok og tv-vært, og så har han et...

Læs mere

Comeback til cocktailen

Hasse Bank er næsten blevet synonym for cocktails og har en stor del af æren...

Læs mere

Bartenderens bedste grej

Bartenderen og cocktailmesteren Hasse Bank har lavet sin egen serie af barværktøj, som er godt...

Læs mere

Bartenderens bedste tips

Hasse Bank har serveret cocktails bag skranken i sin cocktailbar i Århus i mange år...

Læs mere

Pomelo

Kender du den lækre pomelo? Belønningen for at skrælle den er det lækreste frugtkød. Pomelo...

Læs mere

Spis mere fuldkorn

Årets Fuldkornsdag skal minde danskerne om, at de skal huske deres 75 gram fuldkorn om...

Læs mere

Sådan skærer du osten ud

Det er ikke ligegyldigt, hvordan du skærer osten ud, hvis du vil have den fulde...

Læs mere

Se alle tips