3 spændende nye melpakker fra Amo

Bag med bønner, rodfrugter og grøntsager

Amo har gjort det lettere at få flere fibre og proteiner ind i dit bagværk. De har lanceret to nye meltyper og et brødmix med bønner, rodfrugter og grøntsager. 

Amo er meget stolte over at have frembragt et lidt grønnere mel. Melet har samme gode smag som almindeligt hvedemel, men med fibre og protein fra bønner og rodfrugter sniger du lidt ekstra grønt ind i familiens kost.

Mel af hvede og hvide bønner
Amos mel af hvede og 15% hvide bønner udgør en naturlig kilde til ekstra protein og fibre. Så nu kan din mad og dit bagværk blive endnu grønnere!

Mel af hvede & hvide bønner er til dig, som gerne vil nyde gode og lidt grønnere madretter og bagværk. Da Amo udviklede melblandingen på deres mølle, var de meget omhyggelige med både smag, konsistens og kvalitet. 15% af hvedemelet er blevet byttet ud med det fineste mel af hvide bønner, hvilket modsvarer hele 285 g friske hvide bønner.

Læs mere om mel af hvede og hvide bønner på Amos hjemmeside.

Mel af hvede og rodfrugter
Prøv at skifte dit sædvanlige hvedemel ud med et, som indeholder 10% rodfrugter. Det er en god kilde til ekstra protein og fibre, som ovenikøbet gør dit brød endnu saftigere.

Amo har byttet 10% af hvedemelet ud med det fineste mel af gule gulerødder og pastinak, hvilket modsvarer hele 704 g friske rodfrugter. Amo er stolte af deres mel af hvede & rodfrugter, som giver dig bagværk og madretter, som smager ligeså godt som var de bagt med almindeligt hvedemel.

Læs mere om mel af hvede og rodfrugter på Amos hjemmeside.

Grøntsagsbrød
Rodfrugtbrød med gulerod, hvide bønner, ristede rugkerner og solsikkekerner er et mere mættende brød. Amos rodfrugtbrød med ekstra fibre og protein fra 5% gulerod, 10% hvide bønner, ristede rugkerner og solsikkekerner bliver ekstra saftigt, fordi bønnerne og grøntsagerne binder væsken bedre.

De 5% gule gulerødder og 10% hvide bønner modsvarer 395 g friske gulerødder og 185 g friske bønner.

Det er netop rodfrugterne og bønnerne, som giver grøntsagsbrødet det lille ekstra.

Læs mere om brødmixet med grøntsager på Amos hjemmeside.

 

Få inspiration til lækre opskrifter med Amos tre pakker:

 

Du finder de to meltyper og brødmixet i din lokale Bilka. Se hvor det nærmeste hypermarked befinder sig.

Print Friendly, PDF & Email
Ingen kommentarer

Skriv et svar