Casper Storm

Bilka kårer de dygtigste elever

Bilkas elever løb med flere præmier, da der blev dystet indenfor bager-, slagter- og delikatessefaget, til Dansk Supermarked Skills. 

Frederik B. Jørgensen løb med 1. pladsen blandt gourmetslagterne.

Frederik B. Jørgensen løb med 1. pladsen blandt gourmetslagterne.

Dansk Supermarked fandt de dygtigste elever indenfor gourmetslagtere, bagere og delikatesse til Dansk Supermarkeds interne mesterskab, Dansk Supermarked Skills, onsdag den 1. november.

Konkurrencen blev holdt i Odense, hvor eleverne skulle tilberede og vise deres arbejde frem for dommerne. Så der blev knoklet og svedt over gryderne og ved ovnen, inden der kunne kåres vindere klokken 16.

Indledende runde og træningsweekend

Kristina Olesen fik en andenplads blandt delikatesse-eleverne.

Kristina Olesen fik en andenplads blandt delikatesse-eleverne.

Deltagerne er udvalgt gennem en indledende runde, hvor i alt 94 bager-, delikatesse- og gourmetslagter-elever fra føtex, Bilka og Salling deltog.

De har efterfølgende været på en træningsweekend på Fyn, hvor de blev undervist af en kok, bager- og konditorunderviser. Her fik de lov til at prøve kræfter med nogle af de discipliner, som de skulle konkurrere i.
De har også trænet hjemme i deres afdelinger under kyndig vejledning fra deres mentorer og var nu klar til at vise resultatet af deres arbejde til Dansk Supermarked Skills.

Denne dag dyster 23 udvalgte bager-, slagter- og delikatesseelever om at vinde ”Købmand Herman Sallings gourmetslagter, delikatesse- og bagerelevpriser”.

De dystede i forskellige discipliner som:

  • Udskæring og pyntning af kød
  • Madlaving
  • Tallerkenretter
  • Bagning samt fremstilling af brød og kager

Eleverne blev bedømt på flere parametre blandt andre akkuratesse, kreativitet og økonomi.

Print Friendly, PDF & Email
Ingen kommentarer

Skriv et svar