Calvet

Calvet Wines

Jean Marie Calvets passion for vin var hans skæbne. Han blev født i 1799 i et lille landsby nær Tain l’Hemitage, han voksede op i et af de mest betydningsfulde franske vinområde: Rhône-dalen.

I løbet af sin barndom hjalp han meget ofte sin far, Pierre Calvet, i de familieejede vinmarker i stedet for at lege med drenge i hans alder. Han bekræftede sin passion for vin i en alder af 19, da han besluttede at oprette Calvet Company og rejste gennem Frankrig for at lære af hvert vinområde og blive en ubestridt vinekspert.

De er især kendt for deres Calvet Bordeaux Supérieur Grande Reserve, som består af 75% Bordeaux, 25% Merlot og 25% Cabernet Sauvignon. Den er drikkemoden, men kan gemmes op til 3-4 år under korrekte forhold. Passer godt til svinekød, kalvekød, fjerkræ, tapas, pizza og ostebord.

Den har en varm rød farve med violette strejf. Kraftig og kompleks duft med noter af røde stenfrugter og krydderier. I smagen meget kirsebær (moreller) og vanilje. Diskrete tanniner, god balance og rund behagelig eftersmag.

Print Friendly, PDF & Email

, ,

Ingen kommentarer

Skriv et svar