Påskefrokost

De våde varer til påskefrokosten

Nu er det tid til at mødes om de bugnende påskeborde, og som bekendt duer helten ikke uden både mad og drikke – slet ikke når der er tale om årets påskefrokost.

Aldiano Bianco

En frisk hvidvin som Aldiano Bianco fra Abruzzo i Italien er en fin følgesvend til påskefrokosten. Druerne til denne vin er Trebbiano, som virkelig passer godt til traditionelle danske påskefrokostretter, måske bortset fra til silden! Normalprisen er 85 kroner, men du finder den på tilbud i uge 15, hvor du får 2 for 125 kroner.

Eller hvad med en god specialøl?
I Bilka kan du købe to herlige påskeøl til gode priser her op til påske:

Semper Ardens EasterBrew

Semper Ardens EasterBrew

Semper Ardens EasterBrew

Semper Ardens EasterBrew er en maltfyldig, mørk bockøl på 6,5% baseret på opskriften til den originale Carlsberg Paaske Bryg fra 1907. Det er en kastanjebrun øl med et holdbart råhvidt skum. Smagen er fyldig og præget af maltens karamelliserede elementer med en svag efterbitterhed. Nyd den til påskens langtidsstegte retter, det traditionelle frokostbord eller som det, den er –et godt glas øl.

Normalpris 39 kroner – du finder den på tilbud i uge 15 til kr. 30.

P for påske

P for påske

P for Påske – og for påskefrokost

P for Påske er en undergæret lagerøl brygget af pilsnermalt, karamelmalt, ristet malt og glukosesirup. Den lette bitterhed kommer fra den bayerske humle, der bidrager med sarte toner af citrus og melon. Øllet er gæret med en undergær, der elegant forlænger de frugt-agtige indtryk og rundes blidt af med en let maltet eftersmag. Dermed står P for Påske som et klassisk eksempel på traditionel dansk påskebryg, der i sin alsidighed passer godt til en påskefrokost, hvor der indgår mange forskellige retter.

Normalprisen er 5 kroner stykket – på tilbud i uge 15 til 6 flasker for 25.

Påskemiddag

Hvis du starter med lidt gravad eller røget laks, anbefaler vi Masi Masianco, som går godt sammen med den fede fisk.

Til lammet, og også til svinekød, har vi fundet et par dejlige rødvine.

Du ka’ altid tage en seriøs vinsnak med Din Vinmand og prøvesmage vinene i dit Bilka hypermarked.

Find masser af inspiration til lamme-kødet

Print Friendly, PDF & Email
Ingen kommentarer

Skriv et svar