Delicato Family Vineyards

Delicato Family Vineyards

Belle Ambiance

Belle Ambiance

Da den fattige Gasparé Indelicato emigrerede fra Sicilien til Californien i begyndelsen af forrige århundrede, havde han én ting med i bagagen: Indgående kendskab til dyrkning af druer.

Han slog sig ned i Central Valley øst for San Francisco og begyndte at dyrke druer. Da forbudstiden sluttede i 1935, begyndte Casparé sammen med sin svoger og deres koner at lave vin. Det første år blev det til knap 1.500 kasser!

Det er stadig et familieejet firma, hvor Chris Indelicato står i spidsen for 3. generation af ”Indelicatoer”. De er alle aktive, ikke fordi de skal, men fordi de bliver inspirerede og finder stor glæde ved at arbejde sammen. Denne entusiasme er uden tvivl medvirkende til, at Delicato flere gange er udnævnt til ”American Winery of the Year”.
Og der er virkelig sket noget siden den spæde start. Arealerne med vin er kraftigt udvidet, og der dyrkes nu druer ikke blot i Central Valley, men også Monterey lidt syd for San Fransisco, så Delicato nu er blandt de største vinproducenter i Californien med mere end 5.000 hektar vinmarker.
Sammen med partnere laves også fine vine i blandt andet Lodi ved Sierra Foothills.

Print Friendly, PDF & Email

, , ,

Ingen kommentarer

Skriv et svar