Vine fra Louis Bernard

Fyldige, frugtrige vine fra Louis Bernard

Vinmager Sylvain Jean

Vinmager Sylvain Jean

Vinfirmaet Louis Bernard, en såkaldt négociant*, er grundlagt i hjertet af Rhônedalen i 1976, og i dag har de deres hovedkvarter i Gigondas på venstre Rhônebred nord for Avignon, hvor de stræber efter at fremstille vine, der udnytter potentialet i dalens forskellige terroirs.

Rhône-dalen

Rhône-dalen

Vinmager Sylvain Jean arbejder tæt sammen med udvalgte vinbønder i Rhôneregionen og følger hvert skridt fra vinstok til færdig vin. Det sikrer, at vinen tydeligt reflekterer Louis Bernards standard og stil. Hoveddruen i de fleste af Louis Bernards vine er Grenache, en drue der giver fyldige, frugtrige vine med krydret smag.

*En négociant er en person eller et firma der ikke selv dyrker druer, men som køber enten druer eller færdig most, og derefter færdiggør vinen og sælger den under eget navn.

Louis Bernard Côtes du Rhône Økologisk

Vinen har fylde og frugtighed. Det er en velafbalanceret vin med en aroma af solbær, blommer og krydderier. Tanninerne er elegante, behagelige og silkeagtige. Nyd ved 15°-17°C.

Maceration:
21 dage

Restsukker:
2 g/l

Vintype:
Rødvin

Land:
Frankrig

Område:
Côtes du Rhône

Druesort:
Grenache
Syrah

Smagstype:
Blød og frugtrig

Anbefales til:
Svinekød
Kalv
Fjerkræ
Ost
Pizza

Vinproducent:
Louis Bernard

Servering:
15-17 ⁰C

Smagsnuancer:
Mørk, rubinrød i glasset, frisk, saftig frugt. Hindbær, chokolade, velsmag.

Drikkemoden:
2017

Nyd vinen til Saint Agur Mini Muffins

Læs mere om og køb vinen på Bilka.dk

Louis Bernard Châteauneuf-du-Pape Økologisk

Mørk kirsebærfarve med blålige toner. En livlig ung aroma med delikate, modne kirsebær. I smagen går kirsebær igen sammen med noter af tranebær. Tanninerne er bløde og medvirker til en general frugtrig og meget behagelig vin.

Land:
Frankrig

Alkoholprocent:
14 %

Anbefales til:
And
Okse
Lam
Rødt kød
Stegt kød

Smagsnuancer:
I smagen går kirsebær igen sammen med noter af tranebær. Tanninerne er bløde og medvirker til en general frugtrig og meget behagelig vin.

Smagstype:
Tør og markant

Vinproducent:
Louis Bernard

Maceration:
30 dage

Vintype:
Rødvin

Servering:
15-17°C

Økologisk:
Ja

Område:
Châteauneuf-du-Pape
Rhône Valley

Drikkemoden:
Er drikkeklar, men kan gemmes op til 5 år under korrekte forhold.

Druesort:
Grenache
Syrah
Mourvèdre

Prøv vinen til en lækker omgang Andebryst à l’orange-teriyaki

Læs mere om og køb vinen på Bilka.dk

Louis Bernard Costières-de-Nîmes

Intens smag af kirsebær med noter af krydderier og lakrids. Dejlig rund med bløde tanniner og en god balance med diskret syre. Eftersmagen er lang med noter af peber. Nyd den ved 16-17°C.

Vintype:
Rødvin

Land:
Frankrig

Druesort:
Grenache
Syrah

Smagstype:
Blød og frugtrig

Anbefales til:
Svinekød
Kalv
Fjerkræ
Ost
Pizza

Vinproducent:
Louis Bernard

Servering:
15-17 ⁰C

Smagsnuancer:
Mørk, rubinrød i glasset, frisk, saftig frugt. Hindbær, chokolade, velsmag.

Drikkemoden:
2016

Maceration:
21 dage

Drik vinen til en Pizza med kæmperejer og grape

Læs mere om og køb vinen på Bilka.dk

Print Friendly, PDF & Email

, ,

Ingen kommentarer

Skriv et svar