Glutenfri panerede fisk

Glutenfri panerede fisk

Det kan være svært at være allergisk over for gluten, men med Royal Greenlands rødspætte og torsk med sprød, glutenfri panering er det nu blevet nemmere at nyde klassisk paneret fisk til frokost eller aftensmad. Du finder fisken i dit Bilka hypermarked.

En klassisk paneret rødspætte med kogte kartofler eller en portion fish ’n’ chips? Begge er store fiske-favoritter, men desværre også nærmest lukket land for glutenallergikere.
Heldigvis har Royal Greenland nu løsningen med deres ovnklare panerede fisk med glutenfri panering, som kommer i to forskellige varianter: klassisk rødspættefilet eller smagfuld, sprød torsk. Udover at være glutenfri, indeholder de lækre fisk heller ikke æg og mælk for at imødekomme dem, der er intolerante over for det.

Den gode smag i fokus
Omdrejningspunktet for de panerede fisk uden gluten er den gode, autentiske smag. Fornemmelsen af at spise en klassisk, paneret fisk er bevaret, selvom produktet er glutenfrit. Fisken skal nemlig ikke være en ”erstatning” eller et ”alternativ” – den skal spises, for det den er: et godt og lækkert stykke paneret fisk, som ikke indeholder gluten, eller æg og mælk.
Hemmeligheden bag den sprøde og glutenfri panering er, at der i stedet for den klassiske panering er brugt majs-, kikærte- og rismel, som ikke indeholder gluten.

Nemt og hurtigt med god samvittighed
Mange synes, fisk kan være lidt svært at få passet ind i en travl hverdag, men de glutenfri fisk er både nemme og hurtige at tilberede. De skal nemlig bare direkte i ovnen fra frost i 20-25 minutter. Mens de er i ovnen, er det nemt at lave hurtigt tilbehør, eksempelvis krydrede, pandestegte kartofler eller en lækker bagt tomatsalat.
Begge varianter er desuden MSC-mærkede, hvilket vil sige, at de kommer fra bæredygtigt og miljørigtigt fiskeri. De kan derfor spises med god samvittighed.

Find masser af opskrifter på Royal Greenlands hjemmeside eller masser af fisk på Bilka Tasting.

Print Friendly, PDF & Email
Ingen kommentarer

Skriv et svar