Googly Fruit produkterne

Googly Fruit – den nemme frugt til de små

Nu finder du de lækre, frugtfyldte Googly Fruit-produkter til de mindste i Bilkas hypermarkeder.

Googly Fruits slogen er ”Bliv venner med frugt og grønt”, og det er svært at forestille sig, at alle børn ikke har lyst til at blive venner med Googly Fruits produkter.
Det er smagfulde, friske og lækre snacks til den lille sult på turen eller i madpakken og et fint alternativ til andre fedtholdige snacks på markedet. De er helt uden tilsat sukker, men stadig med en skøn, syndig smag! Og så er de økologiske og helt uden tilsætningsstoffer.
For Googly Fruit er missionen klar. Det er børnenes sundhed, der er i fokus, og de sunde madvaner skal skabes fra start.
Googly Fruit er en tysk virksomhed med hovedsæde i Berlin stiftet af to helt almindelige forældre, Natacha og Alex i 2010. I dag er har Googly ansatte rundt omkring i Europa.

Googly Fruits- Drikkeposer, frugtchips, snack box og crunchy puffs

Der er tre forskellige varianter indenfor Googly Fruit:

Drikkeposer
Drikkeposer er meget praktiske på farten!
Alle ‘squeezies’ er fremstillet af økologisk frugt og grønt helt uden tilsat sukker og tilsætningsstoffer. Det gør dem til den perfekte snack til den lille sult, når de små madelskere er på farten.

Frugtchips
De lækre, økologiske frugtchips består af 100 % frugt. Hemmeligheden bag dem er, at de er blevet frysetørret, så de er blevet til knasende sprøde godbidder! De er helt fri for tilsat sukker og tilsætningsstoffer, og de indeholder ikke ekstra fedt. Det gør dem meget velegnede til snacking eller den lille sult i madkassen.

Snack box og crunchy puffs
Knase, gnaske, gumle… Perfekte, økologiske snacks til at tage med på tur, redde ulvetimen eller til at pifte madkassen op! Alle sammen helt uden tilsat sukker eller tilsætningsstoffer.

De små, økologiske rosiner smager præcist sådan, som lækre rosiner nu engang bør smage! Sammen med Anton Abrikos, Adam Æble, Pia Pære, og Fie Figen, putter Rita Rosin og hendes venner sig sammen i disse små vidunderlige æsker lige til at tage med på tur.

Googly fruits crunchy puffs er primært fremstillet af majs med et lækkert overtræk af gulerodspulver. De er ikke druknet i olie. Tværtimod indeholder de kun et par dråber solsikkeolie. Så hvad er deres hemmelighed? De er puffet med luft! Disse fantastisk lækre puffede bidder vil helt afgjort gøre lykke.

Pift madpakken op med en lækker lille snack, eller tag snacksene med i rygsækken, når I skal i skoven eller på biltur!

Få andre gode ideer til madpakken på Bilka Tasting

Følg Googly Fruit på Facebook

Print Friendly, PDF & Email

,

Ingen kommentarer

Skriv et svar