Nu kan du servere mælkefri grød for din baby

Grød uden mælk til din baby

Nu kan du servere mælkefri grød for din baby. Semper har produceret to varianter af grød uden mælk – den ene med havre, banan og æble, og den anden med majs og banan.

Kort om Sempers to mælkefri grød:

  • Indeholder havreprotein
  • Mælke- og laktosefri
  • Vegetarisk
  • Uden sukker

Sempers mælkefri grød er lavet af majs og har en rund og mild smag, som de små kan lide.

Semper har beriget grøden med kalcium og D-vitamin, for at knoglerne skal vokse, som de skal. Den er også beriget med jern, som bidrager til en normal udvikling af barnets intellekt.
Den mælkefrie grød er lige så velsmagende og sund, som en grød skal være, men er lavet med ekstra tanke på mælkeproteinallergikere og laktoseintolerante. Naturlig mælkefri, som smager godt!

Spørgsmål og svar om Sempers mælkefri grød:

Er de mælkefri produkter næringsmæssigt sammenlignelige med Sempers almindelige grød og vælling?

Vores mælkefri produkter har alle de gode og nyttige egenskaber som grød skal have, men er lavet med ekstra tanke på små mælkeproteinallergikere og laktoseintolerante. Præcis som vores grød med mælk er vores mælkefri grød beriget med blandt andet jern, kalcium, jod og vitamin D. De har også en lav andel af mættet fedt og er selvfølgelig ikke tilsat sukker.

Hvorfor bruger I havreprotein i produkterne?

Når barnet har komælksallergi, skal proteinet i fødevarerne komme fra noget andet end mælk. Havreprotein fungerer sammen med udvalgte aminosyrer som en god erstatning for mælkeprotein i mælkefri grød.

Proteinkilde – havreprotein

Er proteinet i vores mælkeproteinfri produkter en tilstrækkelig proteinkilde? Ja, havreproteinet udgør sammen med de supplerende aminosyrer en god proteinkilde i grøden. Desuden bidrager de almindelige kornsorter, som indgår i opskriften, eksempelvis havremel, med deres proteinindhold til det totale proteinindhold i grøden. Vi følger EU-lovgivningen for denne type af sammensatte cerealieprodukter, som skal tilberedes med vand, og i den angives hvor meget protein, som produktet skal indeholde samt hvordan aminosyresammensætningen for proteinet skal se ud. Dermed har samtlige produkter en fuldgod proteinkilde.

Læs også om Googly Fruit til din baby

Print Friendly, PDF & Email

Ingen kommentarer

Skriv et svar