Joe & Seph's popcorn

Joe & Seph: Gourmetpopcorn med spændende smag

Smag de lækre popcorn med cheddarsmag og dobbelt saltet karamel. Du finder dem på hylden i Bilka.

Joe & Seph er en familievirksomhed fra London, som så dagens lys i 2010. Deres mission var at skabe de mest velsmagende popcorn i verden. Nu syv år senere har de over 50 innovative gourmetpopcorn med forskellige smage – herunder Storbritanniens første alkoholiske sortiment – og 10 premium karamelsaucer.
Kvalitet er nøglen, og hver eneste af deres produkter er lavet i hånden i køkkenet i North London af et team af dygtige konditorier. Unikt bruger vi kun ekstra store “champignon”-kerner, som poppes i luften og ikke steges for at sikre den gode smag og tekstur.
Der er ikke tilsat kunstige smagsstoffer eller konserveringsmidler, og alle produkter fremstilles ved hjælp af ingredienser af højeste kvalitet, og er lokalt fremskaffede, hvor det er muligt.

Kærlighed til popcorn
Grundlæggeren af Joe & Seph, Joseph fortæller, at hans kærlighed til popcorn begyndte, da han jævnligt var i USA, og vendte hjem med smagfulde popcorn som gaver til venner og familie. Han ærgrede sig over, at han ikke kunne købe sådanne produkter i Storbritannien, og begyndte at spekulere over, om han selv kunne lave popcorn, der smagte endnu bedre. Han luftpoppede kernerne og brugte frisk smør i karamellen i stedet for i en olie- og sukkerblanding, som var den britiske standard.

Den næste opdagelse var at ved at bruge 100% naturlige ingredienser og udvikle en unik smags-proces, kunne han lægge de forskellige smagsvarianter, så de blomstrede på ganen med forskellige intervaller, mens du spiser popcornene. Han arbejdede videre med popcornene og skabte en række spændende smagsoplevelser, herunder nogle som er krydrede med ost.

Efter mange brændte pander og sene aftener i familiekøkkenet tog hans kone, den ældste søn og han selv popcornene med til en madmesse i 2010, hvor vi fik udsolgt på kun to dage. Og Joe & Seph’s gourmet popcorn var født!

Du finder de følgende varianter i Bilka:

Cheddarost:
Nyd den rige, modne smag af den irske cheddar.

Dobbelt saltet karamel:
Flager af havsalt dækker ydersiden af ​​den smørfyldte karamel, som giver en intens kontrast af sød og salt.

Print Friendly, PDF & Email

Ingen kommentarer

Skriv et svar