Kettle Chips

Kettle Chips – den smagfulde chips med kultstatus

Kettle Chips er historien om amerikanske Cameron Healy, der kørte rundt i England på sin motorcykel i 1987 og blev så begejstret for stedet, at han grundlagde Kettle Foods i England, hvor de skønneste chips bliver produceret. 

Cameron Healy grundlagde Kettle Foods i Oregon i USA i 1978. Han kørte rundt i en gammel varevogn til butikker, der handlede med naturlige fødevarer, for at sælge ost og ristede nødder. På en strand på Hawaii smagte Cameron for første gang hjemmelavede kartoffelchips – og var solgt. Da han kom hjem, begyndte han at eksperimentere med traditionelle metoder til produktion af chips. Det tog et stykke tid, men snart var KETTLE® Chips en realitet.

Til England
Cameron og søn var på motorcykeltur rundt i Europa, og her opdagede de hurtigt englændernes hang til chips, hvilket førte til, at han grundlagde Kettle Foods i England.  Han slog sig ned i Norfolk i en gammel, nedlagt skofabrik tæt på mange af sine kartoffelavlere.

Cameron mødte kokken Chris Barnard, og deres fælles passion for mad og gode ingredienser førte til starten på et fantastisk arbejdsforhold. Sammen arbejdede de på at skabe opskrifter og finde de allerbedste ingredienser. I starten af 90’erne blev chips-eventyret større, og de europæiske naboer begyndte også at få smag for Kettle chipsene.

I slutningen af 90’erne kom den første smagsblanding, en engelsk klassiker med et twist og derefter fulgte Havsalt & Balsamicoeddike og en lang række andre spændende smagsblandinger.

I Bilka finder du disse smagsvarianter:

  • KETTTLE Sea Salt & Crush Black Pepper
  • KETTLE Sea Salt
  • KETTLE Sea Salt & Balsamic Vinegar
  • KETTLE Mature Cheddar & Red Onion
  • KETTLE HoneyBarbecue
  • KETTLE Sweet Chili & Sourcream
  • KETTLE Sea Salt & Rosemary

 

Se hvordan de populære chips produceres:

 

Få inspiration til spændende dips og andre opskrifter med Kettle Chips på deres hjemmeside

Vind 1 års forbrug af Kettle Chips

 

Print Friendly, PDF & Email

Ingen kommentarer

Skriv et svar