Vinen til konfirmationen

Konfirmation? Se hvilke vine, du skal vælge

Perelada Cava Dulce

Perelada Cava Dulce

Velkomstdrink, fisk og Amarone – Bilkas vinindkøbere kommer med gode råd til vinen til konfirmationsfesten.

Velkomstdrink – Perelada Cava Dulce

Sødmefyldte bobler som en festlig velkomst drink.
Denne mousserende spanske vin har en lys, strågul farve og små livlige bobler. Aroma og smag er blomster- og fersken-agtig med noter af honning og svage spor af gær fra flaskelagringen. Den gode syrebalance holder sødmen i ave.

1. gæring på rustfri stål. 2. gæringen er efter den traditionelle metode i 12 måneder på flaske. Nyd den ved 8-10°C.

Den kan også bruges som dessertvin.

Smagstype:

Halvsød mousserende

Smagsnuancer:
Delikat, sødmefyldt frugt. Prikkende, liflig og forfriskende
Læs mere om og køb vinen på Bilka.dk

MontGras Quatro Blanco

MontGras Quatro Blanco

MontGras Quatro Blanco 

En lækker all-round hvidvin som passer godt til både en rejecocktail, et stykke med gravad laks, eller dampet fisk.

Lys, klar gul farve. En herlig duft af akacie, ananas og fersken. I smagen både citrus, æbler og fersken samt blomsternoter. Vinen har en let cremet tekstur, men også frisk syre. I eftersmagen noter af moden frugt.

Om vingården

MontGras er et vinbrug med sjæl, der producerer verdensklasse vin fra flere områder i Chile. Brødrene Hernán og Eduardo Gras og deres partner Cristián Hartwig startede vinbruget i 1993, hvor de kombinerer høj teknologi med et talentfuldt team. Med sine kendetegn har MontGras udviklet sig til at være en af de vigtigste vinhuse i Chile. Kreationen af hver vin er en kunstart og MontGras sol giver aroma til hver enkelt flaske og forvandler det til en fantastisk oplevelse.

Smagstype:
Fyldig og tør

Anbefales til:
Fisk
Skaldyr
Fjerkræ
Svinekød
Salater
Sushi
Forret
Frokost

Smagsnuancer:
I smagen både citrus, æbler og fersken samt blomsternoter. Vinen har en let cremet tekstur, men også frisk syre. I eftersmagen noter af moden frugt.

Læs mere om og køb vinen på Bilka.dk

Castaño GSM Garnacha-Syrah-Monastrell

Castaño GSM Garnacha-Syrah-Monastrell

Castaño GSM Garnacha-Syrah-Monastrell

Skal det være kraftigt og krydret er denne spanier et rigtig godt bud.

Det er en fremragende frugtrig middelhavsvin med en meget dyb og intens farve og en aromatisk bouquet af sorte frugter kombineret med diskrete noter fra terroiret og noter af krydderi og lakrids.

Fuld krop, harmonisk og silkeblød, med en sød og dejlig rund garvesyre.

Om vingården

Bodegas Castaño er en vingård med en stærk familietradition, der strækker sig tilbage til 90’erne, beliggende i den nordlige del af Murcia-provinsen i det sydøstlige Spanien.

Vores vinproducent Mariano Lopez fokuserer på at fremstille vine med den lokale druestort, Monastrell-druen, men eksperimenterer også ofte med andre slags druer.
Han er dedikeret til at fremstille vine af høj kvalitet og arbejder altid med stor respekt for naturen og det lokale samfund, som vinene bliver produceret i.

Smagstype:
Blød og frugtrig

Anbefales til: 
Svinekød
Kalv
Fjerkræ
Pizza
Ost

Smagsnuancer:
Mørk, rubinrød i glasset, frisk, saftig frugt. Hindbær, chokolade, velsmag.

Læs mere om vinen og køb den på Bilka.dk

Hvis du søger mere frugt og sødme, kan man tage en tur til den italienske støvlehæl og skænke

Amore Passo

Amore Passo

Amore Passo

Hemmeligheden bag Amore Passo ligger i vinmarkerne, der er placeret på forskellige steder rundt omkring i Puglien. Nogle af disse vinmarker har meget gamle vinstokke med dybe rødder. Disse ”gamle vinstokke” producerer velbalancerede druer med en rig, fyldig og koncentreret smag.

Derudover har vinmager Scipione Guiliani tørret nogle af druerne inden fremstilling af vinen. Dette tilføjer en masse aromaer og kompleksitet til smagen, der resulterer i en særlig vin skabt med ægte italiensk passion.
Nyd den ved 16-18°C.
13 % alkohol.

Smagstype: 
Blød og frugtrig

Anbefales til:
Fjerkræ
Kalv
Svinekød
Pizza
Ost

Smagsnuancer:
Mørk, rubinrød i glasset, frisk, saftig frugt. Hindbær, chokolade, velsmag.

Læs mere om og køb vinen på Bilka.dk

Skal der rigtig være fest, og søger man både fylde, frugt og krydderi er en klasse-amarone en god mulighed.

Amarone Riserva Silvano Piacentini Selection

Amarone Riserva Silvano Piacentini Selection

Amarone Riserva er TopGun fra Silvano Piacentini Selection. Ingen anstrengelse bliver sparet i processen fra vinmark til vinflaske. Ambitionen er altid at levere den helt klassiske, let henfaldne men bedøvende skønne og fyldige, varme og delikat aromatiske amarone-oplevelse i glasset. Det er ødeland i hjertet af Valpolicella. Der bliver ikke regnet på omkostningerne og alene fokuseret på at videreføre regionens stolte, vinøse traditioner. Det vil altid være et privilegie og en stjernestund at nyde et glas Amarone Riserva fra Silvano Piacentini Selection.
Nyd den ved 16°-18°C.

Om producenten

Silvano Piacentini er nærmest en slags vinbibel. Han begyndte at arbejde i 1961, ikke mere end 20 år gammel, og han blev straks optaget af arbejdet med vin. Født i Valpolicella-området ved Verona kunne han ikke andet. Han har udvalgt og markedsført italienske vine i hele verden i mere end 40 år. Samtidig har han importeret de fineste franske vine, herunder champagne. Da han har stor viden om det område, hvor han var født og “Appassimento” teknik og “Ripasso”-metoden, har han nu besluttet at udvælge de bedste Valpolicella-vinmarker til at producere store og helhjertede vine.

Læs mere om og køb vinen på Bilka.dk

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

, , , ,

Ingen kommentarer

Skriv et svar