Kage med glaze fra Sweet Kitchen

Lav flotte kager med glaze og Isomalt

Er der en bagedyst-deltager gemt et sted inde i dig og drømmer du om at imponere gæsterne med flotte kreationer? Prøv at lave kager med glaze med SweetKitchen’s glaze, som er nem og sjov at bruge. 

Kagen på billedet her er betrukket med SweetKitchen’s Konditor Glaze. Her får du fiffene til, hvordan du selv kan kaste dig ud i glazekager.

Et godt fif er at farve glazen. Her er den farvet med Wiltons pastafarver i to violette nuancer.

Sådan gør du:
Lav glazen ved at følge vejledningen på SweetKitchen’s Konditor Glaze, og tilsæt herefter farven. Tag en lille del fra, og giv denne del lidt ekstra farve. Lige inden den hældes over kagen, hældes de sammen, og derved opnår du nuancerne.

Glazen kan farves med Wiltons pastafarver. Brug en tandstik til at dosere farven, da den er meget koncentreret.

Pastafarver kan bruges til alt undtaget mørk og lys chokolade. Du kan farve glasur, flødeskum, kage, lave bolsjer, isomalt og meget mere. Den kan også bruges til alle fødevarer – hvis du vil have lyserøde pandekager, farve dine ris lilla til Halloween eller farve kokos grønt til fodboldkagen.

1 portion glaze kan dække en almindelig størrelse lagkage. Du kan sagtens dele portionerne både med glazen og konditorcremen.

Så flot bliver toppen af kagen med glaze og isomalt.

Så flot bliver toppen af kagen med glaze og isomalt.

Pynten:

Oven på kagen er der brugt SweetKitchen’s Isomalt (dekorations-sukker), som du også kan farve med Wiltons pastafarver.
Hvis du vil have en bestemt form på din isomalt, kan du printe den form, du ønsker ud på papir, lægge et stykke bagepapir over, og så hælde den smeltede isomalt ud på bagepapiret.
Der er næsten ingen grænser for, hvad du kan lave med dekorationssukkeret – “bobler”, logoer, navne, fuglereder.. Det er kun fantasien, der sætter grænserne.

Prøv også at bruge guldflager i isomalten. Det giver et rigtig flot look.

Snup tippene fra kagen

I kagen på billedet er der brugt SweetKitchen’s Konditor Kagecreme. Det nederste lag er hindbær, og hvor der er tilsat lidt friske hindbær. Det giver kagen et rigtig flot snit.

Øverste lag er SweetKitchen’s Konditor Kagecreme Hasselnød, hvor der er lagt nogle Callebaut Chokokugler Mørk i. Det giver giver kagen lidt crisp.

Lav en flot stjerne eller en rede med Isomalten til at pynte din kage med.

Lav en flot stjerne eller en rede med Isomalten til at pynte din kage med.

Mere leg med Isomalt

Rede af Isomalt

Rede af Isomalt

Her er der lavet en kage, hvor der er igen er brugt Konditor Miroir Glaze. Denne er farvet med Wiltons pastafarve red-red.

Som pynt er der lavet en stjerne af Sweetkitchens dekorationssukker Isomalt.

Derudover er der kreeret en lille rede, som er pyntet med Sweetkitchen’s sølvflager.

Du finder SweetKitchens produkter på Bilkas hylder.

På Bilka Tasting er der masser af lækre kageopskrifter, som du kan øve dig på.

Print Friendly, PDF & Email

, ,

Ingen kommentarer

Skriv et svar