Varm leverpostej

Lav hjemmelavet leverpostej med startsættet

Køb et startsæt til hjemmelavet leverpostej i Bilka og se, hvor nemt det er at lave din egen lækre leverpostej.

Sådan ser leverpostejskittet ud.

Sådan ser leverpostejskittet ud.

Der findes næsten ikke noget mere dansk end en rugbrød med leverpostej, og det er svært at forestille sig et julefrokostbord uden varm leverpostej med bacon og champignon.

Nu kan du på tre minutter lave din egen leverpostej, og så skal den bare have 40 minutter i ovnen. Se videoen nederst på siden for at se, hvor let det er.

Startsæt med det hele

I Bilka finder du startsættet med de to poser med leverpostejsblandingen og de fire aluminiumsbakker, som leverpostejerne skal bages i. Det hakkede lever og det hakkede spæk finder du på køl i butikken.
Det er en helt unik vare, som du ikke finder andre steder end i Bilka, og det kan ikke blive meget nemmere at lave sin egen leverpostej.

Du kan også give leverpostejen dit helt eget præg. Tilsæt eksempelvis 1 tsk. peber, ½ tsk allehånde, ½ tsk stødte nelliker. Og husk endelig baconen og champignonen – det er klassisk tilbehør til leverpostejen.

Sådan gør du:

  1. Vand koges op. Spækket tilsættes under omrøring. Gryden tages af varmen, og blandingen tilsættes. Brug eventuelt en stavblender til at få massen ensartet.
  2. Det hakkede lever tilsættes til sidst under omrøring, og massen fordeles i bakker og bages omgående eller fryses.
  3. Leverpostejerne bages ved 180 grader i cirka 40 minutter i en forvarmet ovn. Indsæt 1-2 bakker med vand på den nederste plade i ovnen.

Du finder naturligvis vejledningen på selve startsættet.

Her viser Henrik Jürtz, slagter i Bilka, hvordan du selv laver leverpostej hjemme i dit køkken.

Se hvordan du laver syltede agurker

Print Friendly, PDF & Email

Ingen kommentarer

Skriv et svar