Lili Fruit

Lilifruit – lækkert økologisk soft tørret frugt

Prøv de nye lækre poser fra Lilifruit fyldt med økologisk tørret soft frugt, der mest af alt minder om vingummi med den skønneste smag.

Lilifruits bløde og lækre frugter er klar til at spise med det samme. De er fulde af smag, uden tilsætningsstoffer, er ikke tilsat sukker, glutenfri og er en sund snack til sultne børn og kvalitetsbevidste forældre. Og glem alt, hvad du ved om tørret frugt. Lilifruit minder mere om vingummi i konsistensen. 

Produkterne kommer fra Frankrig, hvor de gennemgår en unik proces. Den meget blide “mætningsrehydrerings”-proces går ud på at tilsætte en lille smule vand – kun lige nok til at forandre de traditionelle tørrede frugter til bløde og fugtige tørrede frugter. Det gør, at de så værdifulde elementer og naturlige smagsstoffer bevares. Bananerne tilsættes dog organisk dextrose, når de er skåret i stykker, så de ikke klistrer sammen. 

Med Lilifruits kan alle nyde den enkle snack og den store intensitet og samtidig få vigtige ernæringsmæssige fordele.

Opbevar Lilifruits ved stuetemperatur, så længe posen er lukket. Når posen er åbnet, skal du lukke den ordentligt, og så kan du opbevare den i køleskabet i op til 3 uger. Lilifrugts ekstra bløde tørrede økologiske frugter kan også bruges i madlavningen. Prøv dem eksempelvis i: taginer, souffléer, kager eller tærter, salat eller som topping på isen. Du kan også tilsætte dem til kødretter: kyllingfyld, rullet i kyllingebryst og svinekød, i gryderetter eller som tilbehør til ost.. 

Lilifruits fås i følgende smagsvarianter i Bilka:

Abrikoser

Oplev smagen af ​​økologisk tørrede abrikoser, der smelter i din mund! Posen indeholder kun tørrede økologiske abrikoser og en lille smule vand. Abrikoserne er høstet og tørret i Tyrkiet og forsigtigt bearbejdet i Frankrig uden tilsætningsstoffer

Bananer

Ekstra bløde, smagfulde mundfulde! Kun økologiske bananer og en lille smule organisk dextrose – det er nok til at få det mest charmerende resultat! Bananerne er høstet under tropiske horisonter, og derefter tørret i ovn og skåret i stykker i Frankrig. Der er kun brugt fuldmodne bananer for at få det bedste sukkerindhold og dermed den bedste smag. De fuldmodne bananer skrælles derefter og forsigtigt tørres. De er skåret i stykker og belagt med en smule dextrose, så de ikke hænger fast i dine fingre.

Dadler

Fremragende orientalsk delikatesse. Det er bare økologiske tørrede dadler og en lille smule vand. Dadlerne er høstet og tørret i Tunesien eller Algeriet og herefter forsigtigt bearbejdet i Frankrig uden tilsætningsstoffer.

Figner

Figner med en blød honningsmag. Den indeholder kun økologiske tørrede figner og lidt vand. Fignerne er  høstet og tørret i Tyrkiet og herefter forsigtigt bearbejdet i Frankrig uden tilsætningsstoffer. 

Svesker

Ren juvel fra Sydvestfrankrig! Økologiske ægte Agen svesker er dyrket og forarbejdet i det beskyttede geografiske område i Sydvestfrankrig. De er dyrket i henhold til den traditionelle proces. De er høstet som friske, saftige violet svesker og ovntørret i august direkte i gårdene, derefter sorteret efter størrelse, rehydreret – uden tilsætningsstoffer, udstenet og pakket.

Pærer

Posen indeholder kun økologiske tørrede pærer  og en lille smule vand. Pærerne er høstet, skåret ud og tørret i Tyrkiet og forsigtigt bearbejdet i Frankrig uden tilsætningsstoffer.

Læs mere om Lilifruit på deres engelske site

Print Friendly, PDF & Email

,

Ingen kommentarer

Skriv et svar