Maasdammer Tilbury

Maasdammer Tilbury – månedens ost

Maasdammer har været produceret i Holland siden begyndelsen af 1980’erne. Det er en rund, skærefast ost, der blev udviklet som konkurrent til den populære emmentaler. Osten har med sin gode nøddeagtige smag og friske frugtnoter vundet indpas hos mange osteelskere over hele verden, og er i dag en meget populær ost hos både unge og ældre.

Den kan bruges som pålæg, rives i det varme køkken, skæres i tern til salaten eller blot nydes skåret i stave. Nyd den sammen med et glas køligt hvidvin eller en god hvedeøl.

Sæsonaktuelle, friske retter

I Bilkas deli finder du nem mad af høj kvalitet, der er let for dig at servere. Hver dag finder du et stort udvalg af lækre retter, som gør hverdagen lettere for dig.

Udvalget er sæsonaktuelle, friske retter, som kan inspirere dig til nye retter, hvor vi har lavet noget af arbejdet for dig.

Du finder både ostemarked, friske fisk, frisklavet tilbehør og de lækreste middagsretter.

Delikatessen er kendt for sin gode mad – også når det gælder mad ud af huset både til hverdag og fest. De kolde anretninger og platter anrettes på fade, så de er lige til at sætte på bordet.
Skal du have større selskaber, skal du bestille maden i forvejen – enten i delikatessen i dit hypermarked eller på Bilkamadudafhuset.dk.

Print Friendly, PDF & Email

,

Ingen kommentarer

Skriv et svar