Bistroen i Bilka udvider med mexikansk menu

Mexicansk menu i Bilkas Bistro

Bilkas Bistro udvider menuen med mexikanske retter i hele oktober måned. Så er du til jalapenos og chili, er det på med sombreroen og i Bilka. Priserne starter ved 39 kroner.

Der er billige burritos, mexikanske burgers og chili con carne på menuen, når bistroen i Bilka åbner for en helt ny menu: Burritos and Mexican. Alle bistroens retter er lavet med 100% dansk hakket oksekød og friske råvarer. Til dessert er der lækre sprøde churros.

Det er ikke kun maden, der skal bringe kunderne til Mexico. Bistroen pyntes med sombreros, ponchos, mexikanske flag og kaktusser for at give kunderne en ægte mexikansk stemning i Bilkas bistro i oktober måned.

Bistroen har tidligere haft succes med en Beef and Ribs menu. Med den nye Burritos and Mexican menu ønsker Bilka at give kunderne endnu en ny og anderledes smagsoplevelse, som de ikke før har fået i Bilka. Hvis nogle af retterne bliver en stor succes, kan de fremover blive en fast del af menuen.

Klassikerne er der stadig

Hotdogs og flæskesteg med tilbehør er nogle af de helt store hits i Bilkas bistro, og mange kunder forbinder afslutningen på en indkøbstur i deres Bilka Hypermarked med bistorens klassikere. Bilka fjerner ikke noget fra menuen. I stedet er den mexikanske menu et ønske om at skabe fornyelse og variation for de kunder, som har lyst til det.

Velbekomme!

Vi ses i bistroen.

Kampagnen føres ikke i Vejle, Ishøj, One-Stop, Slagelse samt Hillerød.

Læs mere om Bilkas Bistro

Print Friendly, PDF & Email

Ingen kommentarer

Skriv et svar