Burger lavet med NATURLI’ HAKKET

NATURLI’ HAKKET til en kødfri dag

Bilka introducerer NATURLI’ HAKKET  i køledisken fra den 2. januar.

Danskerne har traditionelt været blandt de mest kødspisende i verden. Nu er det sundhed, miljøbelastning og dyrevelfærd, der spiller en rolle for mange forbrugers ændrede valg af fødevarer. Derfor har Naturli’ Foods sat en dagsorden om at udvikle og gøre de plantebaserede fødevarer tilgængelige for alle og være med til at udvikle fremtidens fødevarer, som skaber en bedre balance mellem natur og mennesker.

100% plantebaseret

Vi danskere elsker kød. Hos Naturli har de siden 1988 arbejdet med planter, som er gode for dig og for verden. Det har længe været deres ønske at lave et alternativ til kød. Og de lover, at du aldrig har smagt planter på denne måde før.

NATURLI’ HAKKET er 100% plantebaseret. Men har samme struktur og anvendelse som hakket kød og et protein-indholdet på 17%.
Produktet er lavet udelukkende af planter som hvede, soja, rødbede, kokosolie, mandler, tomater og karljohansvampe.

Plastbakken er tilmed lavet med minimum 50% genbrugsplast, og der doneres 20 øre per solgt bakke til PLASTIC CHANGE, som støtter opsamling af plasticaffald i verdenshavene.

– Vi oplever, at stadig flere danskere vælger at have en kødfri dag, og her er den største udfordring, hvad de skal sætte i stedet for kød, siger indkøbschef for kød og fjerkræ i Dansk Supermarked, Christian Toft.

Friskhakket plantefars kommer til at koste 25 kroner for 400 gram og kan bruges til stort set samme formål som hakket oksekød, for eksempel til hakkebøf, spaghetti med kødsovs og lasagne.

Fakta om produktet:

  • Det er 100% plantebaseret
  • Det ligner friskhakket oksekød
  • Det har samme farve som friskhakket oksekød
  • Det har samme tekstur som hakket oksekød
  • Det kommer til at ligge ved siden af hakket oksekød i køledisken
  • Det kan bruges til Bolognese, chili con carne, hakkebøffer, lasagne og alt andet, hvor man normalt bruger hakket oksekød
  • Prisen er på niveau med hakket oksekød
  • Det er udviklet og produceret i Danmark og skaber arbejdspladser i Randers
  • Det belaster miljøet minimalt – både på indhold og emballage.
  • Du finder det i  køledisken fra den 2. januar i over 600 Dansk Supermarked-butikker
  • Emballagen er lavet af minimum 50 procent genbrugsplast. Hver gang der sælges en bakke Hakket, går der 20 øre til Plastic Change. Pengene går til at rekruttere og uddanne plastikagenter, der blandt andet skal bistå Plastic Change med at oplyse om plastikforurening og organisere oprydning af plastik i naturen.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

One Response to NATURLI’ HAKKET til en kødfri dag

  1. Bettina 27/12/2017 at 19:17 #

    Fantastisk

Skriv et svar