Naturlig Sød Dessertruller

Naturlig Sød Dessertruller – hjemmelavede snacks på den hurtige måde

Er du til dadler og dadelkugler, vil du elske Naturlig Sød Dessertrullerne. Med dem kan du lave sunde snacks på ingen tid.

Det bliver ikke nemmere end Naturlig Sød Dessertrullerne. Lad bare blenderen og hakkeren blive i skabet og tryl rullerne om til romkugler, raw kager, issandwich, mintsnitter, brownie eller dadelkugler. Dessertrullerne er for den travle forbruger, som vægter sundhed højt og elsker convenience – hurtigt og nemt.

Naturlig Sød navnet henviser til, at der ikke er nogen tilsætningsstoffer. Produkternes sødme kommer fra de tørrede frugter, der er i. Det gør dem til et sundere alternativ til snack, en hurtig dessert eller ”kage-til-kaffen”, når du får gæster med kort varsel.

Der kan trylles en lækker dessert/snack frem på kort tid og med meget få øvrige ingredienser. Tænk bare at kunne lave romkugler på bare fem minutter – og oven i købet slippe for den dårlige samvittighed.

Desserter, kager og snacks

Toftkær Naturlig Sød er skabt til dig, der elsker at lave lækre desserter, kager og snacks – nemt! Alle produkterne indeholder kun naturlige ingredienser og er raw, glutenfri og selvfølgelig helt uden tilsat sukker – kun sødet med naturligt frugtsukker fra tørret frugt.

De fulde af blandt andet lækre dadler, nødder, kakao-nibs, æbler og andre lækre råvarer. Rullerne findes i fire varianter:

  • Dadelmasse med æble, appelsin og citron
  • Dadelmasse med hasselnød
  • Dadelmasse med kakao og mint
  • Dadelmasse med smag af rom

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan bruge dessertrullerne til.

Prøv dem med forskellige toppings, som du triller de færdige kugler i – for eksempel frysetørrede hindbær, pistaciekerner, chiafrø, hampefrø eller kakaonibs.
Hvis du laver dine egne flødeboller, kan du også udskifte bunden med en skive af Toftkær Naturlig Sød-rullerne.

Toftkær har et også par forslag med disse virkelig lækre opskrifter:

Du finder Naturlig Sød Dessertrullerne på hylden i Bilka.

Find masser af inspiration til måder at bruge dessertrullerne på:

Toftkærs hjemmeside

Toftkærs instagram

Print Friendly, PDF & Email

Trackbacks/Pingbacks

  1. 16. December – billige tricks – Fitmomcph.dk - 16/12/2017

    […] Kender du “Naturlig sød”? Det er færdig daddelmasse med forskellig smag du kan se HER hvad du eksempelvis kan lave. Det er hverken reklame eller sponsoreret, men jeg synes bare at de er […]

Skriv et svar