Sovs

Nem hverdags-SOVS

Danskerne plejer at sige, at det hedder sovs, når det findes i rigelige mængder. Men nu får sovs en anden mening. SOVS by Max lancerer færdiglavet sovs i hele syv varianter, som oven i købet er nem at varme. 

Sovs kan gøre almindelig hverdagsmad til et sandt festmåltid. Det er bare ikke hver dag, der er tid til at koge fond, reducere og på anden måde kræse om sovsegryden. Det har den franske gourmetkok Nicolas Vahé en løsning på – hele syv løsninger faktisk: Færdiglavet sovs i syv smagfulde varianter helt uden e-numre. Serien hedder SOVS by Max og kan købes i Bilka.

En god sovs kræver tid og kærlighed. Især tiden kan det knibe med i en travl hverdag – og i det regnestykke, hvor facit er en god, smagfuld sovs, er tid en uundværlig faktor. Derfor kan det godt betale sig at snyde lidt. Det seneste trick i din bog kan meget vel blive SOVS by Max, der er tilsmagt af den franske gourmetkok Nicolas Vahé, som har stiftet Comedus – en virksomhed, som udvikler madkoncepter.

Produkterne fås på glas eller i portionsanrettede poser og skal blot varmes op i mikroovn, gryde eller vandbad.

Sovs med naturlige råvarer

“Max bliver din bedste ven, når du mangler sovsen, der skal binde din ret sammen og give den velsmag. Sovsene er udelukkende lavet på naturlige råvarer, og vi har taget os den tid, som du ikke har derhjemme, til at opnå den helt rigtige smag. Samtidig er nogle af sovserne glutenfrie, mens én er vegetarisk – så alle kan stort set være med,” fortæller Nicolas Vahé om de foreløbig syv forskellige varianter, der spænder fra hverdagssovs til eksotisk sovs.

“Hos Comedus er kongstanken at imødekomme behovet for kvalitetsmad, som er nem og hurtig at tilberede i en travl hverdag. Vi arbejder ærekært og oprigtigt fra start til slut, og det kan smages på vores produkter, at de er spækket med gode, naturlige råvarer – meget langt væk fra tilsætningsstoffer og konserveringsmidler,” fastslår Nicolas Vahé, som er stifter af Comedus.

SOVS by Max – de syv foreløbige varianter:

Der er syv spændende varianter af SOVS - så det bliver let at finde din favorit.

Der er syv spændende varianter af SOVS – så det bliver let at finde din favorit.

  • Hverdagssovs med bl.a. løg, tomat og urter. God til alt.
  • Pebersovs med bl.a. sort peber, tomat, cognac og fløde. God til oksekød og grøntsager.
  • BearnaiseSOVS med bl.a. fransk smør, estragon og hvidvin. God til kød
  • Hvidvinssovs med bl.a. citron, citrongræs og ingefær. God til fisk.
  • Rødvinssovs med bl.a. skalotteløg, gulerod, cognac og rosmarin. God til oksekød og vildt.
  • Jægersovs med bl.a. ribs, timian og hvidløg. God til vildt.
  • Eksotisk sovs med bl.a. kokos, karry og koriander. God til skaldyr, svinekød og risretter.

Læs mere på www.bymax.dk

Print Friendly, PDF & Email
Ingen kommentarer

Skriv et svar