Nye meltyper fra Finax

Nye økologiske meltyper på hylden

Nu finder du tre nye økologiske meltyper fra Finax i Bilka.

Stenformalet Økologisk Hvedemel

En grovere hvedemel, der er god til både luftige burgerboller og brød med bid.

Stenformaling er en gammel og nænsom metode til formaling af korn, som i dag foregår på en moderne mølle. Hvedemelet er malet på stenkværn og groft sigtet. På den måde bliver en del af klid og kim bevaret, hvilket giver melet en grovere struktur og flere smagsnuancer end almindeligt hvedemel.

Økologisk Manitoba Hvedemel

Kraftfuldt hvedemel, der er perfekt til lækre boller med sprød skorpe.
Manitoba er kraftfuldt hvedemel med en unik bageevne. Melet har et højt indhold af gluten, der gør dejen mere smidig og elastisk, så du får et ekstra luftigt brød med sprød skorpe.

Økologisk Tipo 00 hvedemel

Perfekt til frisk hjemmelavet pasta og sprøde pizzabunde.
Tipo 00 er hvede malet fint efter traditionelle italienske metoder. Den finere formaling og melets naturlige indhold af gluten øger melets evne til at optage vand. Det gør dejen mere elastisk, giver
bagværket en sej krumme og en lækker sprød skorpe.

Økologi i hverdagen
Finax vil gerne gøre det nemt for dig, der vil have mere økologi i hverdagen. Økologi er nemlig et godt sted at starte, når du vil gøre en forskel for naturen, dig selv og din familie. Kornet til Finax’ ØKO serie er dyrket efter økologiske metoder, så du kan bage lækkert økologisk brød og bagværk med masser af smag i god høj kvalitet. Med disse produkter kan du nemt forkæle dig selv og dine nærmeste med godt bagværk. Bag sammen med børnene i køkkenet, eller overrask én, du holder af. Det er det, Finax kalder ægte bageglæde.

Dansk håndværk siden 1899
Valsemøllen har siden 1899 været bannerfører for den gode smag og de stolte mølletraditioner, der skaber spændende produkter af gode råvarer.


Print Friendly, PDF & Email
Ingen kommentarer

Skriv et svar