Nye lækre princip-olier

Nye lækre olier fra Princip og Levevis

Nogle olier er perfekte til at komme over salaten, mens andre gør sig bedre til stegningen. Levevis og Princip har lige sat syv nye olier på hylden, som hver har deres karakteristika og fordele. Én passer godt til fisk, en anden til vildt og brød. Find din egen favorit. 

Mad er ikke noget, vi bare spiser for at blive mætte. Det er noget, vi dag efter dag glæder os til at nyde. Især når den er veltilberedt og skabt på grundlag af ordentlige råvarer. Det er derfor, vi har udviklet princip.

princip er en serie af særligt udvalgte fødevarer og Bilka. Formålet med serien er at tilbyde kvalitetsprodukter til alle, der efterspørger større indkøbs- og madoplevelser. princip! er således skabt på grundlag af høje krav til kvalitet, fremstilling og oprindelse med det formål at sikre en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. princip er kort sagt baseret på kvalitet frem for kvantitet – og ikke mindst valgt med omhu.

princip er skabt af mennesker, som er enige om én ting: Madkvaliteten skal sættes i højsædet. Det betyder, at serien udelukkende består af produkter, der er fremstillet af mennesker, som har sans for håndværk, traditioner og smag – og som går hele vejen for at tilbyde det bedste. Læs mere om princip

Princip koldpresset dansk rapsolie med hvidløg:
Dansk rapsolie, nænsomt presset ved lav temperatur, og tilsmagt med udtræk af friske hvidløg. Denne olie er yderst velegnet til stegning, marinader og på pizza samt til brød og salater

Princip koldpresset dansk rapsolie med citron:
Dansk rapsolie, nænsomt presset ved lav temperatur, og tilsmagt med olien fra citronskal. Denne olie er velegnet til stegning af fisk og kylling og til mayonnaise.

Princip koldpresset dansk rapsolie med sort trøffelsmag:
Dansk rapsolie, nænsomt presset ved lav temperatur, og tilsat skiver af sort trøffel. Olien er yderst velegnet til vildt, brød, pasta, kryddersmør samt til stegte svampe.

Princip koldpresset dansk rapsolie:
Princip dansk rapsolie, nænsomt presset ved lav temperatur. Olien er yderst velegnet til blandt andet stegning, bagning, i marinader o salater samt til mayonnaise.

Princip koldpresset dansk rapsolie med olie af ristede sesamfrø:
Dansk rapsolie med en intens og balanceret smag af ristede sesam. Velegnet til stegning, marinader, i salater og asiatiske retter samt til hjemmelavet mayonnaise.

To nye olier fra Levevis

Der er også kommet to nye olier i Levevis-serien

Der er også kommet to nye olier i Levevis-serien

Levevis® kan godt lide tanken om, at du kan træffe valg med både hjertet og fornuften.

Der er 360 forskellige Levevis-varer. Alle produkter er særligt udvalgt, så de lever op til et eller flere af de officielle mærkningsordninger for ernæring, kemi eller produktionsmetode.

Eksempler på produkter er en økologisk fettuccine af grønne sojabønner med højt indhold af protein og kostfibre, ernæringsrigtige fiskefrikadeller fra bæredygtigt fiskeri, en gluten- og laktosefri pizza, økologisk vingummi og bleer og andre produkter til din baby med minimal risiko for allergi. Du finder også solcreme og sollotion i det brede baby-sortiment.

Men nu også to velsmagende olier.

Levevis økologisk hampeolie:
Økologisk hampeolie er velegnet til blandt andet dressinger, på salat, i smoothies samt i hjemmelavet is og brød. Olien er koldpresset og har et højt indhold af omega-3-fedtsyrer

Levevis økologisk hørfrøolie:
Økologisk hørfrøolie er velegnet til blandt andet smoothies, dressinger, kolde saucer og brød samt på salater og yoghurt.

Print Friendly, PDF & Email

,

Ingen kommentarer

Skriv et svar