Amy's Kitchen

Økologiske, glutenfri, vegetariske supper fra Amy’s Kitchen

Bilka udvider sortimentet med mere end 1000 nye varer, og ét af de produkter, du kan glæde dig er fire lækre supper fra Amy’s Kitchen.

Bag produkterne står en amerikansk familie, der ønskede at skabe gode, økologiske og vegetariske færdigretter.
Opskriften, på den store velsmag i supperne fra Amy’s Kitchen, er overraskende enkel. Al mad laves fra bunden med samme hjertevarme, som når vi laver mad i eget køkken, og det kan smages. Amy’s Kitchen har en simple mission; at lave lækker mad til travle mennesker. At forbinde folk og nærende mad er passionen – og de elsker deres arbejde!

Amy's Kitchens supper, som du snart finder i Bilkas hypermarkeder

Amy’s Kitchens supper, som du snart finder i Bilkas hypermarkeder

De supper, du kan komme til at smage i Bilka er:

 • Amy’s champignonsuppe
 • Amy’s flækærtesuppe
 • Amy’s linsesuppe
 • Amy’s tomatsuppe

Når der opvarmes en suppe fra Amy’s Kitchen spreder der sig en liflig, næsten magisk duft i køkkenet, og smagen er intet mindre end forrygende!

Bag om Amy’s Kitchen

Det begyndte for 27 år siden i køkkenet på Andy og Rachel’s gård i Petaluma i USA.
Da de fik deres datter Amy, skulle hun naturligvis kun have det bedste. Men ægteparret måtte erkende, at det var svært at finde tid til det. Og det havde andre nok også, tænkte de. De havde drøm om at den mad, de lavede til deres egen datter, skulle andre også kunne få.

Rachel med lille Amy i køkkenet

Rachel med lille Amy i køkkenet

Og den dag i dag laves al mad fra Amys som i ens eget køkken. Der er ingen nemme løsninger. Alt er hjemmelavet og vegetarisk. De begynder med de friskeste, økologiske grøntsager, de kan finde. De køber højkvalitets pastaer, korn, bønner og mejeriprodukter. Saucerne tilberedes i etaper; først opvarmes olien, derefter tilsættes aromater og friske grøntsager og tomater. Alle ingredienserne koges langsomt, indtil de når deres fulde smag.

Amy’s Kitchen arbejder ud fra fem principper:

 • Kvalitets-ingredienser
 • Mad lavet fra bunden
 • Lav maden som du gør derhjemme
 • Lav noget til alle
 • Tag dig af andre mennesker

Kultmærke for vegetarer og glutenallergikere

Amy’s Kitchen er blevet et kultmærke, og de var blandt de første til at starte Natural Foods bevægelsen op.
Firmaet startede i 1987, før ideen om økologisk, naturlig og sund mad var ret udbredt. Der var meget få vegetariske, frosne måltider. Amy’s Kitchen var heldige at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, hvor antallet af vegetarer steg, ligesom forbrugernes bevidsthed om det, de putter i munden ligeledes steg. Andre produkter fulgte hurtigt efter, og rigtig mange forbrugere fik øjnene op for produkterne, der gjorde det let at lave mad, der virkelig smagte godt.
Siden da har Amys køkken skabt over 200 frosne måltider og andre produkter blandt andet en glutenfri linje for dem med gluten-intolerance.

Læs mere om Amy’s Kitchen

Print Friendly, PDF & Email

,

Trackbacks/Pingbacks

 1. Vintertid er suppetid - få lækre opskrifter på alverdens gode supper - 08/01/2018

  […] vælger selv, om du springer på den nemme løsning, hvor du tør en frossen suppe op, varmer den fra dåsen, får lidt hjælp til saft og kraft med smagsforstærkere og boullion, bruger et suppekit eller om […]

Skriv et svar