Pep dine popcorn op

Pep dine popcorn op

Er du blevet træt af den samme smag på popcornene, så få inspiration til hvordan du let kan lave popcorn med en lækker smagsvariant:

Karamel-popcorn

1 pose mikropopcorn eller 1 dl tørrede majs i gryde
3 dl sukker
1 spsk salt
50 g smør
1 spsk natron

Sådan gør du:
Pop popcornene efter anvisningen. Smelt 3 dl. sukker i en gryde på middel varme. Tilsæt salt og smør i det smeltede sukker, og rør hele tiden i karamellen. Når massen bliver gyldenbrun og ens kommes 1 spiseske natron i. Tag gryden af varmen, men bliv ved med at røre i massen, mens du kommer du poppede popcorn i. Fordel karamellen godt over popcornene og lad dem køle godt af i et fad eller en bradepande.

Choko-popcorn

Popcorn

Popcorn

1 portion poppede popcorn
50 g mørk chokolade

Sådan gør du:
Pop popcornene efter anvisningen. Smelt chokoladen i en gryde ved meget lav varme eller over et vandbad. Tag gryden af komfuret, vend popcorn i gryden, og spred popcornene ud på bagepapir. Vent til chokoladen er stivnet – eller bare spis løs, hvis du ikke har noget imod chokoladefedtede fingre.

Hvidløg og chili-popcorn

1 portion poppede popcorn
1 spsk. olivenolie
1 fed hvidløg
Cirka 2 tsk. tørrede chiliflager
Salt

Sådan gør du:

Kom olie i en gryde sammen med et pillet fed hvidløg. Varm igennem ved lav varme i et minut. Tag hvidløget op, og vend chilien i gryden. Vend popcorn i gryden, og smag til med salt. Server i en stor skål.

Popcorn med urter

Du skal bruge:
1 portion poppede popcorn
2 tsk. Herbes de Provence
Salt

Sådan gør du: 

Pop popcornene efter anvisning på pakken, vend dem med krydderiet Herbes de Provence, og smag til med salt.

Lakridspopcorn

Du skal bruge:
1 portion poppede popcorn
1 tsk lakridspulver
(Salt)

Sådan gør du:

Vend lakridspulveret i de færdige popcorn. Smag eventuelt til med salt.

Hvad med en popcornmaskine? Læs mere på Bilka.dk

Print Friendly, PDF & Email

Ingen kommentarer

Skriv et svar