Fever Tree

Prisbelønnet tonic i Bilka

Er du gået med på gin-bølgen og elsker at få en god tonic-vand i din drink? Så skal du tjekke hylderne i Bilkas hypermarkeder. Her finder du nu de lækre tonicer fra Fever-Tree.

Historien bag Fever-Tree

Premium Indian Tonic Water

Premium Indian Tonic Water

I 2004 indledte Charles Rolls og Tim Warrilowen mission for at udvikle verdens bedste tonic. Indtil da var de fleste produkter præget af kunstige tilsætningsstoffer og konserveringsmidler, og de 2 mænd rejste rundt til verdens fjerneste afkroge for at finde de bedste naturlige ingredienser, de kunne opdrive. Det blev startskuddet på Fever-Tree, og det første resultat af deres anstrengelser blev den prisvindende tonic, Premium Indian Tonic Water.

I dag producerer firmaet en lang række mixere. Fælles for dem alle er, at de er lavet af de bedste naturlige ingredienser, som denne verden kan tilbyde og er fri for kunstige smagsgivere, konserveringsmidler og unødige tilsætningsstoffer.

Premium Indian Tonic Water

Prisvindende tonic sammensat af naturlige ingredienser af højeste kvalitet. De to stiftere af Fever-Tree brugte 18 måneder på at rejse verden rundt for at finde de helt rigtige råvarer til denne tonic. Hovedingrediensen er kinin fra barken af træer, der vokser på grænsen mellem Congo og Rwanda. Træerne producerer verdens reneste kinin og giver tonicen sin sprøde bitterhed. Derudover består denne tonic af kildevand, rørsukker og 8 aromatiske botaniske olier –blandt andet fra håndpressede bitre appelsiner fra Tanzania. Tilsat perlende bobler giver det en blød og krystalklar tonic, der løfter din drink til nye højder.

Ginger Beer

Ginger Beer

Ginger Beer

Denne Ginger Beer er lavet på hele rødder fra 3 forskellige slags ingefær fra Nigeria, Elfenbenskysten og Indien. Den er ufiltreret, så du kan både se og smage den rene, revne ingefær. Resultatet er et naturligt ingefærspark med tilpas varme, der ikke overskygger spiritussmagen i for eksempel en cocktail med mørk spiritus. Ginger Beer kan også drikkes, som den er over isterninger –gerne med en skive frisk lime.

Ginger Ale

Ginger Ale

Ginger Ale

Med milde citrusnoter og den rene olie fra 3 slags ingefær giver Ginger Ale en rig og kompleks smag med blid sødme, der forstærker dybden i enhver drink på god mørk rom eller whisky.

Prisbelønnet tonic

Drinks International – 50 Worlds Best Bars har igen kåret Fever Tree til Best Selling og Best Trending Tonic i verden.

Fever Tree blev også kåret i 2015 & 2016 og nu igen i 2017.

Få inspiration til lækre drinks med Fever-Tree-produkterne:

Gin & Tonic

The Perfect Storm

Ultimate Whiskey and Ginger

Print Friendly, PDF & Email
Ingen kommentarer

Skriv et svar