Kohberg brødsnacks

Prøv Kohbergs nye brødsnacks

Når Bilka holder fødselsdag, kan du smage Kohbergs nye brødsnacks. Der er to varianter – pizzasmag og chokolade.

Kom ud i dit nærmeste hypermarked og vær med til Kohbergs fødselsdagsevent – Kohberg Klodsmajor. Her får du både testet motorikken og får lov til at smage de nye brødsnacks. Se mere i fødselsdagsprogrammet.

Mellemmåltider til skolen, snacks og on-the-go forbruget vokser og vokser både for børn som voksne. Derfor lancer Kohberg to små lækre Kohberg Brødsnacks, som smager skønt og mætter godt.

Kohberg Brødsnacks findes i en variant med et strejf af chokolade, som er bagt af fuldkornshvedemel, hvedekerner, hørfrø, chiafrø, melonkerner, chokoladestykker, m.m. Den anden variant er med et strejf af pizzasmag, som er bagt af fuldkornshvedemel, hvedemel, pizzatopping, soltørrede tomater, oregano, m.m..

Produkterne indeholder 7-8 styk per pose og med genluk og er lige til at spise helt uden noget på. Og så er de Nøglehulsmærkede, hvilket gør dem til et rigtig godt alternativ til de mange andre små snacks på markedet.

Læs mere om de to varianter:

Kohberg Brødsnack – Med et strejf af pizzasmag

  • Kohberg Brødsnacks med et strejf af pizzasmag er god til madpakken, til det lille mellemmåltid eller når du er på farten. De lækre små snacks, der er nøglehulsmærket og både smager skønt og mætter godt. De er bagt på fuldkornshvedemel, hvedemel, pizza-topping, soltørrede tomater, oregano, m.m. Prøv dem, når du lige har lyst til en lille Brødsnack.

Kohberg Brødsnack – Med et strejf af chokolade

  • Kohberg Brødsnacks med et strejf af chokolade er god til madpakken, til det lille mellemmåltid eller når du er på farten. De lækre små snacks, der er nøglehulsmærket og både smager skønt og mætter godt. De er bagt af fuldkornshvedemel, hvedekerner, hørfrø, chiafrø, melonkerner, chokoladestykker, m.m. Prøv dem, når du lige har lyst til en lille Brødsnack.
Print Friendly, PDF & Email

,

Ingen kommentarer

Skriv et svar