Kinoa flasker

Quinoa – det lille gode frø

Kinoa’s spændende produkter er endnu en nyhed på Bilkas hylder. Det er spændende produkter i en flot og bæredygtig indpakning.

Kinoa har skabt et økologisk quinoa-univers, som du nu finder i dit Bilka hypermarked. Alle produkterne er glutenfri og lavet fra bunden af de bedste økologiske råvarer. Ægtheden og enkeltheden er vægtet højt, og der anvendes ingen tilsætningsstoffer. Visionen er at tilbyde danskerne sund og næringsrig mad med masser af smag.

Quinoa er et frø der vokser i Andesbjergene i Sydamerika og er især kendt for sin høje næringsværdi, som er med til at holde kroppen sund og forebygge sygdomme.
Frøet har et proteinindhold på op til 22%, men særligt kvaliteten og sammensætningen af de livsnødvendige aminosyrer gør det til noget helt særligt. Frøet indeholder desuden kostfibre, en masse sunde fedtstoffer og antioxidanter, er glutenfri og hyldes som superfood over hele verden.

Stilfuldt design
Kinoa er en økologisk virksomhed, som producerer rene og glutenfri produkter. For Kinoa handler det om at anvende uforarbejdede økologiske råvarer uden tilsætningsstoffer. Produkterne pakkes i glas- og papemballager for at opnå en bæredygtig og genbrugsvenlig emballage, der ikke skader miljøet.
Samtidig er Kinoa’s emballage-design meget stilfuldt og flot at have stående på hylden. Med den smarte emballage slipper du for elastikker, og for at indholdet ryger ud i køkkenskuffen. Det er et flot produkt, som man har lyst til at have stående fremme på køkkenbordet.

Den gode smag
Ejeren bag Kinoa, Katja Krause, har en professionsbachelor i Ernæring og Sundhed.

– Vi vægter vi rene råvarer højt. Vi mener ikke, at giftige metaller og pesticider hører til i vores mad. Derfor er alle Kinoa’s produkter lavet af de bedste økologiske råvarer. Det betyder mere smag i vores mad samtidig med, at vi tager særlig hensyn til miljø og dyrevelfærd. Vores tankegang bygger på et princip om, at mad skal være gennemskueligt, naturligt og sundt uden at gå på kompromis med den gode smag, siger Katja Krause.

Om produkterne

Kinoas flotte og lækre produkter

Kinoas flotte og lækre produkter

Øko Quinoa Mysli med mandler og chiafrø
Myslien består af en unik sammensætning af udvalgte råvarer, der har et højt indhold af blandt andet omega-3 fedtsyrer, proteiner og kostfibre. Hovedingrediensen er det hvide quinoa-frø, der sammen med resten af myslien er bagt lækker gyldenbrun i ovnen og den er derfor knasende sprød. Den kan med fordel drysses på morgenmad, men egner sig også godt i smoothies og salater. Med et højt omega-3 indhold, fiberindhold samt et proteinindhold på 20% kan den holde dig mæt længe.
Kinoas mysli indeholder ikke havregryn eller ligegyldigt fylde. Den består af de bedste råvarer, hvilket gør myslien crunchy og sikrer dig en lang mæthedsfornemmelse.

Øko Quinoa hvid
Mild og blød i smagen og har en let knasende konsistens. Den kan med fordel anvendes til både kolde og varme retter, morgenmad og desserter.

Øko Quinoa rød
Indeholder en smule flere fibre end den hvide, og konsistensen er derfor også en smule grovere sammenlignet med den hvide quinoa. Den har en nøddeagtig smag, der passer godt i salater og til ost.

Øko Quinoa sort
Har den groveste konsistens af alle tre farver, og kan beskrives som let knasende i konsistensen. Den indeholder en smule flere fibre end den hvide quinoa. Den sorte farve er intens af udseende og både smagfuld og dekorativ i for eksempel supper og salater.

Øko Quinoa blend
Kinoas egen blanding af hvid, rød og sort quinoa. Det giver en nuanceret smag og tekstur og kan med fordel anvendes til både varme og kolde retter. Sammenspillet mellem de tre farver er unik og delikat.

Øko Quinoa flager
Hvide quinoa-frø, der er dampet og valset. Flagerne er særdeles gode at anvende til mysli, grød og bagværk. Tilsæt de næringsrige quinoa flager til for eksempel hjemmelavede pandekager eller boller.

Prøv disse opskrifter med Kinoa-produkterne:

Superfood bowl med chiagrød, spinat & quinoa mysli

Skyr med quinoa mysli

Havregrød med quinoa & chiafrø

Glæd dig – snart kommer disse Kinoa-produkter i Bilka:

  • Øko Quinoa Mysli m. ristede kokosflager og mørk chokolade
  • Øko Quinoa Granola m. hamp og hørfrø
  • Øko Super Grød m. chia, hamp og kakao
  • Øko Chia & Hamp
  • Øko Super Blend m. kakaonibs, chiafrø og hamp

Læs mere om Kinoa

Print Friendly, PDF & Email

,

Ingen kommentarer

Skriv et svar