Focaccia med mørke druer og anis

Focaccia med mørke druer og anis

Il Fornaio betyder “Manden ved stenovnen” og er kompromisløst italiensk. Læs mere om Il Fornaio.

Il Fornaio har udviklet en stærk, smidig og aromatisk pizzamel helt uden tilsætningsstoffer af nogen art. den solgule durumblanding er nøje sammensat af de sicilianske urdurumsorter Russello, Duilio, Plinio og Core.
Il Fornaio har valgt at bringe de glemte italienske ursorter tilbage. Ursorterne har nemlig række fordele, som er bevaret i deres genetiske kode: De har en anden glutensammensætning end eksempelvis almindelig durum, som gør dejen lettere at arbejde med og mere smidig. Derudover har sorterne et lavere glykæmisk indeks, som i praksis betyder, at de ikke får blodsukkeret til at stige på samme måde som forædlede sorter. Dette giver en sundere og mere stabil fordøjelse. Fælles for sorterne er også, at de har mere smag og duft. Smagen er fyldig, med noter af kornstrå og kanel og duften er af solmodne durumkerner.

Prøv melet til denne lækre focaccia.

Print Friendly, PDF & Email

Opskrifts-vurdering

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Om skribenten

Relaterede opskrifter