Grillet okse med kartofler & skovsvampe

Grillet okse med kartofler & skovsvampe

Her kan du bruge forskellige typer oksekød og alle typer tørrede svampe – uanset hvad du bruger, bliver resultatet et superlækkert måltid.

De tørrede svampe lægges i lunkent vand i mindst 30-45 min. Herefter efterskylles svampene grundigt, – eksempelvis gennem en si.
Svampene kan med fordel placeres på køkkenrulle eller lignende for at opsuge væden.

Tip til sauce! Tørrede svampe er særdeles velegnede til sauce. Steg svampene i cirka 5 min. Tilsæt krydderier og lidt fløde eller for eksempel rødvin, og lad det simre et par minutter, hvorefter saucen er klar til servering.

Tørrede svampe

Du kan bruge alle slags tørrede svampe til den lækre ret

Print Friendly, PDF & Email

Opskrifts-vurdering

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Om skribenten

Relaterede opskrifter