The Long Walker Skotsk Whisky

The Long Walker

Ginger og æble er et lækkert supplement til en Johhnie Walker Black Label, da de hjælper med at fremhæve både de krydrede og søde noter i whiskyen. Og så er den super nem og hurtig at lave!

Drinken svarer til 1 genstand.

Johnnie Walker

Historie

Johnnie Walker blev grundlagt i 1820. Johnnie Walker er verdens førende skotske whiskybrand. Johnnie Walker Blended Scotch whisky var en af verdens første ægte globale  brands. Allerede i 1920, 100 år efter den første lancering, blev whiskyen distribueret i over 120 lande. I dag distribueres den i næsten 200 lande. På verdensplan sælges der hvert sekund seks flasker Johnnie Walker Blended Scotch Whisky.
Så tidligt som i 1879 var brandet nået om på den anden side af jorden og i 1920’erne havde  Johnnie Walker sat et banebrydende skotsk whiskyspor verden rundt på over 120 markeder.

Smagsnote

Johnnie Walker BLACK LABEL er et blend mellem 35 af de bedste maltwhiskyer fra Skotland, som alle er over 12 år gamle. Johnnie Walker BLACK karakteriseres af en dyb farve, rig aroma og udpræget røgsmag. Desuden dominerer honning og nøddenoter whiskyens smag.

Print Friendly, PDF & Email

Opskrifts-vurdering

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Om skribenten

Relaterede opskrifter