Tikka Masala med kylling

Tikka Masala med kylling

Passion for Indien

Tikka Masala

Tikka Masala

Patak’s startede i England i 1950’erne hjemme i køkkenet hos en indisk immigrantfamilie. Der blev lavet lækre indiske snacks efter gamle opskrifter, og snart åbnede familien en butik og senere en lille fabrik, og nu er Patak’s briternes foretrukne inden for indiske karryretter. Familiens passion for god kvalitet og den ægte smag af Indien er stadig i højsædet.

Patak’s produkter tilberedes efter familiens autentiske opskrifter med masser af friske råvarer og eksotiske krydderier. Patak’s saucer er din hurtige genvej til smagfulde og eksotiske indiske karryretter i en travl hverdag.

Din genvej til lækker indisk karry

Patak’s har klaret alt det tidskrævende arbejde for dig. Krydderierne er ristet, knust og blandet efter traditionelle opskrifter med friske råvarer til lækre saucer med autentiske smage, som du kan regne med igen og igen. Du kan få velsmagende hjemmelavede indiske karryretter på ganske kort tid.
Alle Patak’s saucer kan tilberedes blot ved at stege tern af kylling eller andet kød i få minutter, tilsætte saucen og lad retten simre cirka 15 minutter, til kødet er mørt. Grøntsager og andre ingredienser kan tilsættes efter smag og behag.
Indisk karry nydes bedst serveret med ris, naanbrød og eventuelt pappadums og lidt mango chutney.

Prøv eksempelvis cremet og fyldig Tikka Masala med grøntsager.

Tip: Butternut squash kan evt. erstattes af hokkaido græskar eller squash.

Print Friendly, PDF & Email

Opskrifts-vurdering

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Om skribenten

Relaterede opskrifter