Semper Ardens specialøl

Semper Ardens – ny serie specialøl

I Bilka finder du en eksklusiv serie specialøl, som er brygget med Carl Jacobsen i tankerne. Læs mere om de spændende øl.

Semper Ardens betyder ”altid brændende” og var brygger Carl Jacobsens motto.
 Som søn af Carlsbergs grundlægger, J.C. Jacobsen, blev Carls liv præget af to passioner
 – øl og kunst. Carl Jacobsen gjorde det til sit livsværk at bringe kunsten ud i det offentlige rum, så den kunne forskønne hverdagen for alle danskere. På samme måde er Semper Ardens en serie brygget til at forskønne livet for alle os, der værdsætter et godt glas øl.

Albertina Porter

Semper Ardens Albertina Porter har navn efter det legat, brygger Carl Jacobsen oprettede til at rejse skulpturer og statuer i København. Porteren er fyldig med bittersøde noter, lang eftersmag og duft af mørk chokolade, lakrids, mokka og brændt malt. Nyd Semper Ardens Albertina Porter til fyldige simreretter, stegt kalv, okse eller desserter med fløde, vanilje og chokolade og som det, den er – et godt glas øl.

La Musique Wiener

Semper Ardens La Musique Wiener har fået sit navn efter den første skulptur Carl Jacobsen købte. Den er i dag udstillet på Glyptoteket. Øllen er ravgylden med afrundet maltsødme og en frisk eftersmag. Duften er præget af blid malt og karamel. Nyd Semper Ardens La Musique Wiener til stegt flæskekød, madtærter, lasagne, pastaretter og som det, den er – et godt glas øl.

Grubleren IPA

Semper Ardens Grubleren IPA har navn efter skulpturen ”Grubleren”, der står i Glyptotekets have. Det er en frugtig, let bitter overgæret øl med sprød maltsødme. Den har en frisk duft af humle, urter og citrus. Nyd Semper Ardens Grubleren IPA til det danske frokostbord, rustikke franske bistroretter og som det, den er – et godt glas øl.

Print Friendly, PDF & Email

,

Ingen kommentarer

Skriv et svar