Taverna oste

Smagfulde hvide oste i luksusklassen fra Taverna Finest

Ost er ikke bare ost. Skal dine sommersalater, dips og dressinger være ekstra smagfulde og cremede, er de to hvide oste i luksusklassen fra Taverna en sikker succes. For her er store smagsoplevelser i hver eneste bid.

Med rødder i Middelhavslandenes stolte tradition for hvide oste får du med Taverna Finest cremede, bløde og nøje afstemte oste, der gør enkel sommermad til ægte luksusoplevelser.

De hvide oste har en perfekt cremethed, der gør dem velegnede til både kolde sommersalater, dressinger og varme retter, og dermed giver din ret det lille løft, der gør den til noget helt særligt at sætte på havebordet til en dejlig middag.

Stærke traditioner fra Middelhavslandene

Hos danske Taverna har man hentet det allerbedste i middelhavslandenes ostetradition og kombineret det med dansk mejerivirksomhed.

I hele Middelhavsregionen har man i århundreder fremstillet salte, hvide oste, og hver eneste egn har sin egen tradition for netop denne type ost. Fælles for dem alle er dog en blød og cremet konsistens med en afrundet salt smag.

Tern eller halvmåner

Taverna Finest i halvmåner er hvid ost skåret i halvcirkler efter græsk tradition, som er perfekt i salaten og i varme retter. Brug den, når du vil blende en cremet dressing eller dip, eller vil crumble osten over salaten i rustikke, dekorative stykker.

Taverna Finest i tern er blød og cremet hvid ost med en afrundet smag i praktiske tern, lige til at hælde på salaten og i den varme ret. Smagen matcher sommersalater med for eksempel friske ærter, sød melon og serranoskinke perfekt.

Se de lækre opskrifter med Taverna ost på Bilka Tasting

Print Friendly, PDF & Email

Ingen kommentarer

Skriv et svar