Trevijano produkter

Tag Spanien med hjem – nemme retter med risotto, cous cous og paella

Lækre risotto-retter fyldt med spændende fyld – find din egen variant.

Nu finder du otte nye spændende nemme retter fra det spanske firma Trevijano i Bilkas hypermarkeder. Der er lagt ekstra fokus på alt det gode i hvert produkt. Eksempelvis indeholder risotto produkterne en helt masse fyld og ikke bare ris.

Retterne er lette at tilberede, der skal blot tilføjes lidt vand og krydderier, og alle produkterne er uden tilsætningsstoffer. Alle retterne kan spise som de er, men kan også piftes yderligere op. I risottoen kan du tilføje hvidvin, rejer og parmasan, hvis du vil have en ekstra lækker ret. I cous cousen kan du tilsætte grillet kylling eller rejer.

Alle produkterne bliver produceret i Spanien af firmaet Trevijano, der blev stiftet i 1860 i Rioja regionen. Firmaet har fokus på innovation og dehydrerede grøntsager.
Produkterne er perfekte til vegetarer og veganer.

Fra Trevijano har vi fået de følgende produkter:

Karry-risotto:
Risotto med karrysmag som navnet antyder. Indeholder derudover peberfrugter og løg. Anvend eventuelt bouillon under tilberedningen og server med med persille på toppen

Svampe-risotto:
Risotto med svampe. En klassiker som her også er tilsat squash, gulerødder og løg. Tilsæt altid gerne ekstra hvidvin, det skader ikke. Derudover kan den toppes med persille

Mediterranean risotto:
Middelhavsrisotto tilberedt med hvidløg og oregano. Derudover dehydrerede grøntsager i form af squash, oliven og løg

Moroccan cous cous:
Den marokanske variant med blandt andet solsikkefrø, hvidløg, koriander og mint. Serveres eksempelvis til kød eller grillet kylling.

Moroccan cous cous:
Middelhavs cous cous med blandt andet oliven, oregano og sort peber.

Paella 6 vegetable:
Den spanske “nationalret” som let serveres for venner. Tilsæt eksempelvis fisk under tilberedningen. Denne variant er med champignoner, grøn og rød peber og squash.

Paella 8 vegetable:
Paella med 8 forskellige typer af grøntsager, herunder løg, gulerødder, tang og squash. Tilføj eksempelvis fisk eller kød i retten

Quinoa soup:
Denne lækre quinoa suppe er egnet til veganere og er glutenfri. Den er både høj på fibre, og lav på fedtindhold, sukkerindhold og saltindhold.

Print Friendly, PDF & Email

,

3 svar til Tag Spanien med hjem – nemme retter med risotto, cous cous og paella

 1. Jørgen Sejer 24/10/2017 at 10:03 #

  Det er SÅ lækre! Dejligt med et sundt alternativ til færdigretterne!

 2. Lars 10/12/2017 at 16:52 #

  Kan man bestille på nettet?

  • Bilka 12/12/2017 at 9:53 #

   Hej Lars – hvis du med nettet mener Bilka ToGo, så ja. Alle retterne ligger i Bilka ToGo.

Skriv et svar