Sushi-tallerken

Sushi Daily- kvalitetsoplevelse til alle dine sanser

Hver dag står de dygtige sushi-kunstnere i Bilkas hypermarkeder og laver frisk sushi.

Problemet med kunst er, at du ikke kan spise det. Medmindre det er lavet af en sushi-mester og ligger i en flot boks. Så kan du næsten ikke stoppe.

Det tager mange år at blive en sushi-mester: Som enhver stor kunstner skal du lære teknikkerne og forstå balancen mellem påvirkninger, teksturer og endda farver.

Sushi Daily’s grundlægger, Kelly Choi, blev selv inspireret af en sådan mester: Yamamoto-San. Kelly Choi har gjort det til sin mission at skabe perfekt udformet sushi til alle. Så hun insisterer på, at hver eneste af Sushi Daily’s håndværkere er uddannet på Yamamoto-San’s måde at lave sushi på.

At se dem arbejde er en mesterklasse i færdigheder. De tager de fineste materialer og forbereder over 100 smukke, friske, bite-sized mesterværker til glæde for alle sanser.

Og der har du det, dit eget kunstværk. Udformet til dig, derefter pakket i boks og klar til at nære din sjæl. Og din mave.

Kom og besøg Sushi Daily’s kiosker i Bilkas hypermarkeder. Se hvilke byer, der allerede har fået deres egen Sushi Daily.

Print Friendly, PDF & Email

Ingen kommentarer

Skriv et svar