Amerikansk burger med Dr. Pepper

Tag det amerikanske køkken med hjem

Du behøver ikke at rejse helt til USA for at smage lækker amerikansk mad. Bilka har alle de amerikanske favoritter.

Overdådige burgere, stakkevis af pandekager, lækre sandwich, store grillede bøffer og alverdens slik og sodavand er nogle af de ting, som man forbinder med det amerikanske køkken. Du ka’ nøjes med at køre hen til det nærmeste Bilka hypermarked for at kunne servere et amerikansk måltid.

Hunt’s BBQ-sauce

Hunt’s BBQ-sauce

Der er ikke en amerikaner med respekt for sig selv, der ikke har adskillige BBQ-saucer klar. Derfor har vi indkøbt en lang række spændende saucer, der passer perfekt til et lækkert stykke kød. Prøv eksempelvis nogle af Hunt’s BBQ-sauces næste gang, du skal tilberede et stykke kød.

Grandma’s pancake mix

Grandma’s pancake mix

Hvad angår stakke af pandekager, så finder du Grandma’s pancake mix med tilhørende sirup. Vil du have en anden smag på pandekagerne, anbefaler Bilka Tasting, at du prøver Hershey’s vanvittigt lækre saucer. Du finder varianterne chokolade, karamel og jordbær på hylden med de øvrige amerikanske varer.

Mr. Goodbar med peanuts

Mr. Goodbar med peanuts

Og når vi nu taler om Hershey’s.. Hvad så med en lækker chokoladebar? Har du prøvet Mr. Goodbar med peanuts? Det er én af Hershey’s mest kendte og ældste chokoladebarer i en ikonisk gul indpakning med rød skrift.

Reese’s Peanut Butter Cup

Reese’s Peanut Butter Cup

Eller hvad med Reese’s Peanut Butter Cup? Det er peanutnutter dækket af lækker, mørk chokolade i en flot orange pakning. Et elsket stykke slik hos mange amerikanere.

Er du til Nutella? Hvad så med at prøve smørepålæg med Twix, Maltesers eller Bounty? Det skal nok blive et hit på søndagsbordet til rundstykkerne.

Jello

Jello

En anden ting, som amerikanerne også er pjattede med, er jello. Nu finder du ovenikøbet to sukkerfrie varianter i Bilka.

Endelig finder du naturligvis også macaroni and cheese, som næsten må være det, der kommer tættest på en amerikansk nationalret.

Og selvfølgelig kan du også få en Budweiser øl til.

Print Friendly, PDF & Email

,

3 svar til Tag det amerikanske køkken med hjem

  1. Marianne Madsen 17/02/2017 at 12:53 #

    Det er dejligt at i har fået flere af de amerikanske vare i bilka, men jeg kan ikke forstå hvorfor de skal være så dyre

  2. Jørgen 27/02/2017 at 20:53 #

    Virksomhedernes/leverandørernes/butikkernes grådighed kan du skylden skylden på for dette 🙂
    Måske nogen sku overveje parallelimport 🙂

    Jeg køber bare godt ind når jeg er i USA hver gang…hvilket jeg er et par gange om året 😉

Skriv et svar