Pulled Salmon Wraps

Tag det indiske gadekøkken med hjem

Street food er et fænomen, der vinder større og større indpas i Danmark, og der skyder stadig flere madmarkeder op af brostenene i de danske storbyer. Nu gør Santa Maria det muligt at bringe alverdens gadekøkkener hjem i eget køkken med den nye Street Food-serie, der kan tilberedes på kun 20 minutter. Se hvordan du kan lave indisk street food derhjemme.

Street food har en autentisk vibe, som appellerer til mange mennesker – og med god grund, for street food er ikke et nyt fænomen. Faktisk går tendensen mange tusind år tilbage, og fandt blandt
andet sted helt tilbage i det antikke Grækenland og Romerriget. I øjeblikket er street food noget af det mest hippe, man kan spise. Med Santa Marias nye Street Food-serie rykker den bedste mad fra alverdens gadekøkkener ind i danskernes køkken, så der nemt og hurtigt kan laves velsmagende og autentiske street food hjemme.

Chapati bread

Chapati bread

Chapati bread

Et velsmagende og tyndt, indisk fuldkornsbrød uden konserveringsmiddel til Pulled Salmon Wraps.

Tilsæt kun laks, bagt med Chili & Ginger Spices, Lemon Chutney og spinat for at tilberede de skønne indiske street food-inspirerede Pulled Salmon Wraps.

 

Lemon chutney

Lemon chutney

Lemon chutney

Sød og sur chutney med citron samt et hint af ingefær til Pulled Salmon Wraps.

Tilsæt kun Ginger & Chili Spices, Chapati Bread, laks og grøntsager og din indiske street food er serveret.

 

Ginger & Chili Spices

Ginger & Chili Spices

Ginger & Chili Spices

En frisk krydderiblanding med skønne, indiske smage af ingefær og chili.
Inkluderer en stegepose til at lave den perfekte Pulled Salmon Wrap.  Put frisk eller frossen laks i posen, tilsæt krydderi-blandingen og læg det i ovnen, så har du perfekt laks på under 20 minutter.

Prøv opskrifterne:

Tikka Takko Wraps – indiske tacos

Pulled Salmon Wraps

Print Friendly, PDF & Email

Ingen kommentarer

Skriv et svar