Tavernas marinede salatoste er genvejen til smagfulde salater

Tavernas marinede salatoste er genvejen til smagfulde salater

Det er nemt at servere smagfulde sommersalater, gøre grilltilbehøret endnu mere delikat, eller servere den helt rigtige smag af sydens tapas med Tavernas krydrede salatoste i smart shake-and-use emballage. De leveres komplet med en delikat salatdressing.

Elsker du sydens krydderier, oliven, hvidløg eller chili? Med Tavernas marinerede salatoste i tern er det nemt at lave en lækker salat med masser af smag. For de smarte shake-and-use salatoste er smags-sat med skønne Middelhavs-inspirerede krydderier og ligger i rapsolie, som gør det ud for en god salatdressing.

Inspireret af Middelhavsregionen

De smarte små bægre indeholder kun naturlige ingredienser og er en god måde at peppe salaten op på. Hos Taverna er de nemlig eksperter i hvide oste, som du kender dem fra Middelhavets alsidige køkkener. Her får du oste, der er saltede og cremede, faste og delikate, og som er fremstillet på den bedste mælk og med den helt rigtige lækre smag.

Mange valgmuligheder

Salatosten i krydret chilimarinade på rapsolie og chili er skøn på en spicy salat eller som tilbehør til en god grillbøf, hvor marinaden giver masser af god smag til både kød og grønt.

Kryddermarineret salatost er klassikeren, der giver dig salt og cremet salatost i en mild krydderiblanding, der minder om sydens sol. Perfekt til salaten på lune sommeraftener eller som tilbehør til en tapasanretning.

Er du til den skønne sydlandske smag af oliven i salaten eller til tapas, kan du vælge den kryddermarinerede ost garneret med oliven.

Sådan bruger du de kryddermarinerede oste:

  • Shake-and-use gør dem perfekte som en hurtig dressing til salaten med dine favorit sommeringredienser eller rester fra i går
  • Server dem som snack inden maden i en skål med tandstikker i, så de er nemme at hapse
  • Mix og match dem med andre skønne tapas-lækkerier, når der skal snakkes og snackes i sommernatten: skinke, melon og små varme retter går perfekt til ostene.

Se opskrifter med Tavernas oste

Print Friendly, PDF & Email
Ingen kommentarer

Skriv et svar