Tre nye varianter af Ben & Jerry's vegansk is

Tre nye veganske Ben & Jerry’s is

Ben & Jerry’s mælkefrie is er mandelbaserede, 100% veganske, laktosefri, fairtrade certificerede og proppet med chunks og swirls. Du får den fulde Ben & Jerry’s eufori i hver eneste bid. Disse smage leverer everything… but the cow!

De tre nye varianter i 500 ml-pakninger er:

  • Ben & Jerry’s Non Dairy Chunky Monkey Is
    En mælkefri banan-is med chokoladestykker og valnødder
  • Ben & Jerry’s Non Dairy Chocolate Fudge Brownie Is
    En mælkefri chokolade-is med chokolade brownies
  • Ben & Jerry’s Non Dairy Peanut Butter Cookie Is
    En mælkefri vanilje-is med chokolade sandwichkager og hvirvler af knasende peanut butter

Du finder isene i dit Bilka Hypermarked fra mandag den 25. september.

2 fyre – en masse fantastiske is

Barndomsvennerne Ben og Jerry åbnede deres første isbar i en istandsat benzintank i Burlington, Vermont med et brevkursus i isfremstilling til 5 $ fra Penn State.

De brugte kun frisk mælk fra køer i nabolaget og anvendte kun de ingredienser, de selv var vilde med – jo større stykker jo bedre!
Der gik ikke ret lang tid, før isen opnåede kultstatus, men for Ben og Jerry handlede det lige så meget om at have det sjovt som at drive forretning. Som Jerry siger: “If it ain’t fun, why do it?”

Den rejse, som 2 fyre påbegyndte i 1978 i Burlington, Vermont, til fjerne steder med navne, de nogle gange ikke kan udtale rigtigt, og den isvirksomhed, de har opbygget, er lige så legendarisk, som isen er euforisk.

Deres produktmission motiverer dem til at lave fantastisk is – for isens egen skyld.

Deres missionsløfte er: At lave, distribuere og sælge den fineste, helt naturlige kvalitetsis med euforiske smagssammensætninger kræver en forpligtelse til at anvende naturlige, lækre ingredienser og fremme forretningsmetoder, der respekterer jorden og miljøet.

Print Friendly, PDF & Email

Ingen kommentarer

Skriv et svar