Trøfler med krymmel fra Sweet Kitchen

Trøfler med marcipan og krymmel

Der er ikke noget som en trøffel, og de bliver bestemt ikke dårligere af at være hjemmelavet. Når du først har prøvet at lave dine egne, og finder ud af, hvor let det egentlig er, kommer du sikkert til at lave dem mere end en gang.

Alle slags kagerester kan bruges. Så hvis du har kagerester, kan du komme dem i fryseren og bruge dem til trøfler.

Her er det Anne Dorthe Pedersen fra Sweet Kitchen, der har været i køkkenet og givet os sin opskrift.

Hjemmelavede trøfler

De færdige trøfler med krymmel på.

De færdige trøfler med krymmel på.

Cirka 14 styk:

Omkring 400 gram kagekrummer (her er der brugt chokoladekage, men alle kagerester kan bruges)

1 spsk hindbærmarmelade

50 – 60 gram reven marcipan

100 gram smeltet chokolade.

Bruger du ikke chokoladekage, kan du eventuelt tilføje 2 spsk kakao.

Når kuglerne er færdige, kan du trille dem i kokos, chokolade eller som her forskellige flotte sprinkles fra Sweet Kitchen.

Der er brugt:

  • Is-kage chokokrymmel
  • Non pareilles
  • Tivoli krymmel

Du finder et stort udvalg af sprinkles fra Sweet Kitchen i Bilka.

Print Friendly, PDF & Email

,

Ingen kommentarer

Skriv et svar