Vinanbefaling uge 13

Ugens vinanbefaling uge 13

Hver uge får du tre vinanbefalinger fra én af vores vinindkøbere til tre gode vine, som ligger i hver sin prisklasse.

Masi Campofiorin

Masi Campofiorin

Masi Campofiorin

Rig, kompleks og elegant. Pakket med smag af moreller og skovbær. God længde og bløde tanniner. Druerne er behandlet efter appassimentometoden, dvs. tørret som ved Amaronefremstilling, en teknik som er forfinet af Masi. Vinen lagrer i små franske egefade. Nyd den ved 16-18°C.

Om vingården

Historien om Masi startede i 1772 i Italien, hvor Paolo Boscaini købte vingården Vaio Dei Masi. Navnet Masi forblev vingårdens navn, og gården har lige siden været familieejet. I dag er det 6. generation af familien Boscaini, som med deres særlige passion for vin, fører de stolte traditioner videre. I vinmarkerne omkring Verona fandt grundlæggeren de druesorter, der nu kombineret med traditionelle teknikker og moderne teknologi giver den prestigefyldte venetianske vin.

Druesort
Oseleta, Corvina, Rondinella

Smagstype
Blød og frugtrig

Anbefales til
Fjerkræ
Kalv
Svinekød
Pizza
Ost

Smagsnuancer
Mørk, rubinrød i glasset, frisk, saftig frugt. Hindbær, chokolade, velsmag.

Læs mere og køb vinen på Bilka.dk

Masi Masianco

Masi Masianco

Masi Masianco

Duft af citrusfrugt, hvide blomster og honning. Smagen er både frisk og frugtig, der er cantalouoemelon bag citrusfrugten. Verduzzodruerne er behandlet efter appassimentometoden, det vil sige tørret som ved Amaronefremstilling. Det giver en helt særlig dybde i vinen. Nyd den ved 8-10°C.

Om vingården

Historien om Masi startede i 1772 i Italien, hvor Paolo Boscaini købte vingården Vaio Dei Masi. Navnet Masi forblev vingårdens navn, og gården har lige siden været familieejet. I dag er det 6. generation af familien Boscaini, som med deres særlige passion for vin fører de stolte traditioner videre. I vinmarkerne omkring Verona fandt grundlæggeren de druesorter, der nu kombineret med traditionelle teknikker og moderne teknologi giver den prestigefyldte venetianske vin.

Druesort
Verduzzo
Pinot Grigio

Smagstype
Aromatisk og tør

Anbefales til
Fisk
Forret

Smagsnuancer
Tunge, fyldige og eksotiske. Krydrede, blomsteragtige og meget dominerende.

Læs mere og køb vinen på Bilka.dk

Masi Moxxé Spumante

Masi Moxxé Spumante

Masi Moxxé Spumante

Klar strågul farve og fin vedvarende perlage. I duften er der spor af både grønne æbler og citrus. Blød og behagelig smag af modne tropiske frugter, god syrebalance, men med et strejf af sødme i eftersmagen. Verduzzo-druerne er tørret efter appassimento-metoden, hvilket giver ekstra fylde til vinen. 2. gæring på tank på Charmatmetoden.

Om vingården

Historien om Masi startede i 1772 i Italien, hvor Paolo Boscaini købte vingården Vaio Dei Masi. Navnet Masi forblev vingårdens navn, og gården har lige siden været familieejet.

I dag er det 6. generation af familien Boscaini, som med deres særlige passion for vin fører de stolte traditioner videre. I vinmarkerne omkring Verona fandt grundlæggeren de druesorter, der nu kombineret med traditionelle teknikker og moderne teknologi giver den prestigefyldte venetianske vin.

Druesort:
Pinot Grigio Verduzzo

Smagstype: 
Tør mousserende

Anbefales til:
Aperitif

Læs mere om vinen og køb den på Bilka.dk

Print Friendly, PDF & Email

, , ,

Ingen kommentarer

Skriv et svar