Ugens vinanbefaling

Ugens vinanbefaling uge 7

Calvet Crémant de Bordeaux

Calvet Crémant de Bordeaux

Hver uge får du tre vinanbefalinger fra én af vores vinindkøbere til tre gode vine, som ligger i hver sin prisklasse.

Calvet Crémant de Bordeaux

En dyb gylden farve med dejlige livlige små fine bobler. Aroma af gul frugt og hvedebrød. Er dejlig tør, men alligevel rund i smagen. Efter lidt tid i glasset en duft af citron og lime. God syrebalance og eftersmag med noter af smør. 2. gæringen på flaske varede ni måneder. Nyd den ved 8-10°C.

Om vingården Les Grand Chais

Grundlagt i 1979, er les Grands Chais blevet en af de øverste franske engros vinkøbmænd i verden. les Grands Chais-gruppen har stor fokus på de vigtigste franske vinmarker. Med stor respekt for traditionen og de forskellige regioners regler, er de i stand til at finde noget af det bedste vin i Frankrig. Derfor er de i dag et af de førende franske cooperativer.

Læs mere om og køb vinen på Bilka.dk

 

La Romantica Spumante

La Romantica Spumante

Viticoltori Vinchio-Vaglio La Romantica Rosé

Flot rosé farve. Druerne er gæret på tryktank i kort tid, det giver livlige bobler og meget restsukker. Det er en aromatisk vin megen smag af hindbær, kirsebær og jordbær. Vinen er sød, men en god syrebalance sørger for, den ikke virker alt for sød. Nyd den ved 5-6° C.

Om vingården Viticoltori Vinchio-Vaglio

Vinkooperativet Viticoltori Vinchio-Vaglio blev stiftet i februar 1959 af 19 vinbønder fra Vinchio og Vaglio Serra. I dag tæller kooperativet 224 medlemmer, der til sammen ejer cirka 320 hektarer vinmarker, hvor størstedelen er i Vinchio og Vaglio Serra områderne.
Læs mere om og køb La Romantica på Bilka.dk

 

Franco-Españolas Rioja Bordón Gran Reserva

Intens rubinrød farve med teglrøde strejf. Elegant aroma af krydderier og tobaksblade. En fyldig, silkeblød vin med smag af mørke skovbær, solbær og krydderier, hvor man tydeligt fornemmer den lange lagring. Tanninerne er silkebløde og eftersmagen elegant, lang, fyldt med både bærsmag og krydderier samt noter af eg.

Rioja Bordon Gran Reserva

Rioja Bordon Gran Reserva

Om vingården

Bodegas Franco-Españolas blev grundlagt i 1890 som et samarbejde mellem franskmanden Fréderic Anglade Saurat og flere spanske partnere. Et samarbejde, der kom i stand, fordi vinlusen Phylloxera havde ødelagt vinmarkerne i Bordeaux. Samarbejdet mellem franske og spanske vinbønder varede til 1983, hvor Eguizábal-familien overtog alle aktier, og i dag er 3. generation af familien i spidsen for det traditionsrige vinfirma, som med mere end 125 år på bagen hører til de ældste og mest anerkendte firmaer i Rioja.
Fra starten i 1890 til i dag har firma-mottoet været “kvalitet og ærlighed”.

Læs mere om og køb vinen på Bilka.dk

Print Friendly, PDF & Email

,

Ingen kommentarer

Skriv et svar