Veggi-produkter

VeggiMix – den hurtige, gode løsning til en kødfri dag

Holder din familie Meatfree Monday eller vil I bare gerne have gerne et kødfrit alternativ en dag, hvor det skal være lidt nemt? Prøv Veggis spændende mix, der bare skal tilberedes med vand og stå.

Veggis nye typer færdigmix består af færdigkrydrede tørvarer fremstillet af GMO-fri soja og enkle, rene krydderier. De forskellige mix blandes med kogende vand og skal svulme cirka 10 minutter, inden de formes til burgere, falafler eller blot steges til tacofars eller bolognese. Det bliver ikke nemmere.

Laktose- og glutenfri

Sojaprodukterne er helt laktose- og glutenfri og indeholder ingen animalske tilsætningsstoffer. Alle Veggis sojaprodukter er tørvarer og fremstillet af GMO-fri soja. Sojamel blandes med vand og formes under høj varme og tryk til forskellige former. Al soja er dyrket i Europa. Veggi-produkterne er 100% veganske, da de kun indeholder sojaprotein og enkle, rene krydderier og ikke nogen form for animalsk protein.

Sojaproteinet er et komplet og fuldgyldigt protein, som indeholder alle de essentielle aminosyrer. Essentielle aminosyrer er de vigtigste aminosyrer, som kroppen ikke kan producere selv, og som derfor skal tilføres via den daglige kost.

Prøv også de spændende retter i Veggimix-serien:

 • Bolognesemix
  Sojaprotein, tomat, salt, sukker, kartoffelstivelse, hvidløg, paprika, løg, basilikum, oregano, citronsyre, hydrolyseret vegetabilsk protein (soja), sort peber, sukkerkulør, timian.
 • Burgermix
  Sojaprotein, kartoffelstivelse, tomat, kartoffelmel, løg, salt, hvidløg, sennepspulver, sort peber, røget paprika, aroma.
 • Falafelmix
  Kikærtemel, sojaprotein, løg, hvidløg, kartoffelstivelse, sukker, koriander, spidskommen, salt, tørrede persilleblade.
 • Tacomix
  Sojaprotein, tomat, hvidløg, sukker, paprika, oregano, spidskommen, salt, løg, røget paprika.

Se opskrifter med de forskellige vegetariske retter

Print Friendly, PDF & Email

3 svar til VeggiMix – den hurtige, gode løsning til en kødfri dag

 1. Asger 06/11/2017 at 18:07 #

  Er det noget i forhandler ?

  • Bilka 07/11/2017 at 9:05 #

   Ja, det kan du tro. Alt hvad vi skriver om på bloggen, er noget, vi forhandler.

  • Aske 02/12/2017 at 11:17 #

   Jeg har ikke prøvet de andre i serien, men kan varmt anbefale “Bolognese” serien til både alm. spaghetti bolognese og som grundsovs til lasagne.

Skriv et svar