Woodland Wonders babygrød

Woodland Wonders – lækker mad til din baby

Bilka har udvidet sortimentet på hylderne med 1000 nye varer. Nogle af dem er det bedste mad, vi kunne finde til din baby – nemlig Woodland Wonders grød.

Woodland Wonders tager din baby på en kulinarisk rejse fra første mundfuld. De tager de bedste råvarer og gør så lidt ved dem som muligt, så de naturlige fibre, vitaminer og mineraler bevares. Det giver mad med masser af farve, smag og struktur, der styrker babys udvikling.
Woodland Wonders er det eneste danske babymadsbrand helt uden allergener. Her er produkterne til dig, som efterspørger rene, økologiske og næringsrige produkter, der er nemme at tilberede.

– Kvalitet er lige så vigtigt for os, som det er for jer. Derfor sikrer vi, at hver eneste ingrediens, vi anvender, altid lever op til de fineste baby-kvalitetstandarder. Det betyder, at vores ingredienser, i
modsætning til ingredienser, der ikke er i babykvalitet, skal bestå en række strenge tests, som har til formål at beskytte baby, siger Christina Bonde Hansen, som er grundlægger af Woodland Wonders og vigtigst af alt mor.

Produkterne er:

 • Lavet på dansk glutenfri havre
 • Allergi-venlige uden gluten, mælk, nødder eller andre allergener
 • Ø-mærkede, som står for danskproduceret økologi
 • Uden tilsætningsstoffer som eksempelvis salt, sukker, farvestoffer, emulgatorer eller konserveringsmidler
 • Minimalt forarbejdede og uden fabrikerede ingredienser
 • Nemme at tilberede

To serier – til de små og de store

Begynderserien til babyer fra 4 mdr. er lavet af den fineste danske glutenfri havre fra Dalby Mølle i Sønderjylland. Det, der gør serien til noget særligt, er det meget høje frugtindhold, og kombinationen af havre og frugt skaber en unik smagsoplevelse.

Derudover er der en økologisk gluten- og mælkefri babygrød med tilsat vitamin B1 til babyer fra 7 måneder.
Woodland Wonders’ TRIN 2 grødserie er lavet af de fineste danske glutenfri havregryn og er skabt til den lidt større baby, der allerede er tryg ved at spise grød og mos. Serien består af 4 smagfulde
gourmetvarianter med spændende ingredienser som fx Karl Johan svampe, hyldeblomster, dansk grønkål og ægte kakao. Den grovere struktur gør den velegnet til den lidt større baby, der allerede
er tryg ved at spise grød og mos.

 • Økologisk og allergivenlig
 • Let at tilberede. Kan anvendes som grød enten med eller uden mælk eller som müesli.
 • Populære varianter med grønsager, som også kan serveres som middagsmåltid.

Alle de bedste råvarer til din baby

Woodland Wonders produkterne findes i følgende varianter:

 • Woodland Wonders Havre med skovbær & Vanilje
  En skøn fuldkornsgrød med syrlige bær og ægte Bourbon vanilje, som fremhæver havrens sødme.
  Der bruges, hvad der svarer til 290 g friske bær, når vi laver 250 g grød.
 • Woodland Wonders havre med svesker, kokos, blåbær & vanilje
  En nærende begyndergrød med en liflig smag af søde svesker, milde blåbær, smagfuld kokos og ægte vanilje, der fremhæver sødmen i havren. Der anvendes, hvad der svarer til 1 kg frugt til en 250g pose.
 • Woodland Wonders havre med gulerod, abrikos, æble & hørfrø
  En nærende begyndergrød med en skøn smag af gulerødder, abrikos og æbler. Der bruges, hvad der svarer til 950 g friske råvarer til 250g grød.
 • Woodland Wonders havre rosiner, hørfrø & ægte kanel
  En dejlig varmende begyndergrød med en skøn smag af grønne rosiner, hørfrø og ægte Ceylon kanel (uden kumarin).
 • Woodland Wonders med æble, gulerod & grønkål
  En nærende middagsgrød med små sødmefulde gulerodsstykker, syrlige æbler og ægte dansk grønkål. Grøden kan serveres alene eller som tilbehør til kød og grøntsager.
 • Woodland Wonders havre med banan, kokos & kakao
  Oplev regnskovens magi med denne eksotiske grød, hvor ægte Criollo kakao, sødmefuld banan og krydret kokos virkelig stimulerer din babys smagsløg.
 • Woodland Wonders havre med jordbær, rabarber, hyldeblomst & vanilje
  Lad din baby opleve smagen af sommer med den unikke smag af saftige jordbær, rabarber, hyldeblomst og vanilje.
 • Woodland Wonders havre med Karl johan svampe, gulerødder & ramsløg
  Tag dit barn med på svampejagt med en nærende middagsgrød, som kan serveres alene eller som tilbehør til kød og grøntsager. Grøden har en fyldig smag af Karl Johan svampe, gulerødder og ramsløg.

Moren og kvinden bag produkterne

Christina Hansen er moren bag de mange lækre Woodland Wonders grødvarianter. De er udviklet hjemme i kælderen i samarbejde med masser af eksperter.

Christina Hansen er moren bag de mange lækre Woodland Wonders grødvarianter. De er udviklet hjemme i kælderen i samarbejde med masser af eksperter.

Christina Hansen Organics blev grundlagt i 2014 af Christina Bonde Hansen, som er mor til to børn, der fra fødslen var sensitive over for mælk og tilsætningsstoffer. Hun besluttede at skabe en serie af rene og minimalt forarbejdede gourmet grødvarianter med fokus på smag og naturlig næring.
Missionen er enkel – at tilbyde babyer, småbørn og deres forældre autentiske, økologiske, gluten- og mælkefri fødevarer, der skaber grundlaget for et langt liv fyldt med glade og sunde spisevaner. Serien tilbyder et omfattende udvalg af økologiske, gluten- og mælkefrie gourmet grødprodukter til børn i alderen 0-3 år.

– Siden jeg startede med at lave de første grødprodukter hjemme i kælderen er det lykkes mig at forene mine overbevisninger og drømme og skabe en passioneret virksomhed, der brænder for børn, sundhed og økologi. Ved skabelsen af mine økologiske babymadsprodukter, har jeg altid prioriteret smag og glæden ved at spise, men aldrig på bekostning af hverken sundhed eller
næringsindhold. Fra begyndelsen af har jeg arbejdet tæt sammen med og modtaget gode råd fra masser af eksperter – såsom ernæringseksperter, der specialiserer sig i børns kost, detailhandlere, producenter og andre økologiske fødevareeksperter. Men mest af alt, jeg har lyttet til rigtige forældre og fået min inspiration fra rigtige børn, fortæller Christina Hansen.

Læs mere på Woodland Wonders hjemmeside

Print Friendly, PDF & Email

Ingen kommentarer

Skriv et svar